Tid til detox - discount udgaven

MarMar Copenhagen, blæsevejr og lidt om tygbare juicer

imageEt brand vi også er særligt glade for herhjemme er MarMar Copenhagen. Jeg elsker deres klassiske design, farver og kvalitet. Vi er særligt glad for deres basic serie, leo styles og deres overtøj. Sidstnævnte fejede benene væk under mig sidste vinter hvor både Harald og Gro havde et sæt hver. Top kvalitet siger jeg bare.

I år kommer outdoor kollektionen i flere farver – bla. en smuk Marine som jeg ved Gro ville ELSKE at have som vinterjakke. Ydermere kommer der denne sæson også en flyverdragt.

AW15 kollektionen byder på virkelig smukke farver, lækre materialer og pænt print! Lækre strømpebukser til efterårets og vinterens kølige temperaturer, smukke cardigans, glimmer, skøn strik og meget mere.

Jeg har mange favoritter til begge unger og jeg glæder mig til at gå efteråret i møde efterhånden.

Apropos efterår – hvad sker der så lige for det stormvejr? Her har mor her tømt sparegrisen og (omsider) købt en parasol da vejrudsigten (her i min sidste ferieuge) lovede fuld sol og høje temperaturer? Det har de nu også ret i de kære meteorologer MEN blæsten – det havde jeg overhørt 😉 Min parasol står fint i skuret ved siden af Fatboy’en – to ting jeg ligesom havde dedikeret de sidste feriedage til mens ungerne pænt sidder og sveder på skolebænken fra 8-14 😉  Men det blæser simpelthen for meget – alle mine blomster i haven er enten knækket eller badende blæst væk. Øv!

imageMen så er det jo godt jeg har en laaaang liste med (kedelige) ting jeg kan udføre indendøre 😉 Jeg ville nu hellere have været i haven og suge de sidste solstråler til mig!

Nå og så lidt om de feriedeller. Som i kunne læse i går har jeg (igen) kastet mig ud i en detox kur. En juicekur som jeg kalder discountudgaven, da jeg selv forsøger at producere juicen denne gang. Savner nu min juice fra Unplugged juice – det var mere lækkert og noget nemmere!

Status er at jeg har det godt. Ingen sult eller hovedpine, så set er skønt! Jeg har dog måtte justere kuren en lille smule da den (troede jeg) juicer jeg låne af min mor viser sig at være en saftpresser! Typisk mig 😉 Men det gør at det ikke lige flasker sig som jeg ønskede men da jeg har handlet mindst 50 kg frugt og grønt ind måtte jeg tænke i alternativer 😉 Jeg spiser også en smule frugt ind i mellem da jeg ikke magter at kokkerere konstant 😉

imageJeg bruger vores Kitchen Aid blender i stedet – og den fungere skisme! Kål, gulerødder, squash, spinat – you name it – den hakker det! Problemet er bare at det ikke bliver til juice – det bliver til en grov smoothie. Det smager fint – det er bare konsistensen der er lidt mystisk. Men en juice der kan tygges – det må være det nye sort 😉

Jeg skal nok smide nogle opskrifter lidt senere på ugen – lige nu kaster jeg alt i blenderen – og det smager sgu godt!

Jeg drømmer dog stadig om at finde nogle lækre opskrifter i Louisas nye bog og på et tidspunkt følge den Fedeste Juicekur som flere af jer har anbefalet.

Rigtig god aften – nu vil jeg samle lidt IKEA til Gros værelse – uden at spise chokolade 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til detox - discount udgaven