I want it all...

Yndlings Cam Cam

CamcamI kan vist ikke være i tvivl om at vi herhjemme elsker Cam Cam! Siden Saras smukke univers så dagens lys i 2012 stjal det mit hjerte. Fine pasteller, smukt design og top kvalitet – samt nu også GOTS-certificeret. What’s not to like.

Her i efteråret kommer der et væld af skønne nyheder, som jeg ikke kunne lade være med at vise jer.

Jeg har tidligere fortalt at Cam Cam nu laver det yndigste og meget populære dukkesengetøj (som Gro elsker til sine bamser) og nu kommer der en sød dukkelift som passer perfekt dertil. Liften fås i både grå og nude og er virkelig fin og lækker i kvaliteten.  Jeg havde den i hænderne på CIFF og åh altså!

Den fine nye taske bliver ligeledes et hit spår jeg  – og lur mig om der ikke både ligger en del dukkelifter samt tasker under juletræet i år…

Den søde taske skal Gro i hvertfald have. Hun bruger ivrigt sine fine net (fra sengetøjet) når hun leger samt når vi er på tur. Derfor er tasken en kærkommen afløser eller suplement. Den koster 225 kr. hvilket i den grad er en god pris.

Tasken tjener mange formål bla. i bilen til længere ture med bøger, farver, bamse mm., til dukketøj når “mor” er ude at gå tur med dukken, gymnastiktaske, børnehavetaske mfl.

En anden nyhed, som rammer shoppen i skrivende stund til forudbestilling, er en lille tøjkollektion. Smørblødt og smukt af slagsen! Jeg så det ved selvsyn på CIFF og det er virkelig lækkert. Kollektionen består af undertøj, nattøj, natkjole og små huer. Alt i Cam Cams velkendte designs og lækre kvalitet. Det fås fra str. 2-6 år – så Gro kan heldigvis lige klemme sig i det lidt endnu 😉

Den skønne luftballonlampe kommer både med en rosa og mintfarvet stofledning. Er den ikke bare fin! Den koster 600 kr. – hvilket jeg ikke synes er spor dyrt når man tænker på, at det er en lampe. Der findes mange fine luftballoner på markedet som ligger i samme prisleje eller højere  – de er så bare ikke en lampe men blot til pynt. Jeg gad godt have at den flyttede ind hos Gro, men jeg tvivler på at manden min har lyst til at skifte hendes loftlampe ud pt. 😉 Den lander i shoppen omkring uge 44 – men kan allerede nu forudbestilles.

Sidste ting jeg lige vil nævne er de quiltede babytæpper. Sådan et skal bo i min sofa til de kolde efterårsaftener. Er vild med det blå! Tæppet er vatteret med det blødeste babyfløjl på bagsiden og et fint kantebånd som giver et lækkert finish som Cam Cam er kendt for.

Ideelt til hygge i haven, som tæppe til luren i barnevognen – eller bare til hygge i sofaen som Cam Cam selv skriver på shoppen.

Herunder lidt billeder fra CIFF – det fineste og blødeste univers <3

Er i også vilde med Cam Cam?

image image image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want it all...