Et år siden jeg sagde farvel til Always!

Glimmer, sløjfer, kant og kraver

REKLAMEKNAST copyJeg har fået lov til at være ambassadør for mærket KNAST by Krutter og det er et samarbejde jeg ser frem til. Jeg har kendt til Krutter i mange år – retro print, skarpe farver og sjove detaljer. KNAST derimod har jeg aldrig stiftet bekendtskab med, selvom det er virkelig fedt design. Især Gro har tabt sit hjerte til tøjet – især de styles med glimmer og flæser.

Det at være ambasadør for et brand, betyder for mig, at det første jeg gør er at sætte mig ind i hvilket brand vi har at tale om. Jeg ville aldrig takke ja tak, til at være ambassadør for et brand der ikke faldt i min egen smag, eller som jeg ikke kunne stå inde for. Det at være ambassadør betyder at jeg får lov til at købe styles til lidt billigere penge end det står til i butikkerne, for dermed at skrive lidt om brandet på bloggen.

Så fik vi den på plads – måske flere har undret jer hvad der indgik i et sådan samarbejde. Det er ikke fordi vi får kastet alt tøjet gratis i nakken eller at man bare takker ja tak til alt hvad man får tilbudt. Her på bloggen ønsker jeg KUN at skrive om de ting der betyder noget for mig og som jeg kan se enten jeg selv eller mine børn i 🙂

knast-by-krutter-246-10-25-gold-bow-skirt-and-1767-11-25-coral-gold-tee-ss

Tilbage til KNAST!

KNAST by Krutter blev etableret i 2012, og har siden da designet moderne og cool baby- og børnetøj til 0-10 årige børn. KNAST by KRUTTER designer fashionabelt, minimalistisk børnetøj. Med skæve detaljer, sjove prints og glimmer skaber de stilede kollektioner med et twist. Det er mode med attitude – for børn.

Jeg kender Birgtitta, som er designeren bag, fra mine unge dage hvor vi gik i ungdomsklub sammen på Lolland og min bedre halvdel har delt mange øl med Birgittta 😉 Verden er lille engang i mellem og det var hyggeligt da vi mødtes under CIFF i august i år og fik sludret om børnetøj og gode gamle dage.

KNAST by Krutters AW15 kollektion byder på masser af farver, grafiske print, dyreprint og prikker. Inspireret af cirkusartisters dragter med flæser, små skørter og glimmer har KNAST by Krutter skabt en finurlig, skæv og legende kollektion.

Jeg har valgt at fremhæve de styles jeg synes bedst om i denne kollektion som er fyldt med detaljer som flæser, sløjfer og fine kraver samt prikker og glimmer. Gro fik selv lov til at vælge hvad hun gerne ville have – jeg er nemlig træt af en pige som ikke gider halvdelen af det jeg har købt til hende 😉

Én style jeg er fuldstændig vild med, er gymnastikdragten med glimmer og flæseærmer. Ej men har i set noget smukkere? Synes simpelthen at det er den pæneste gymnastikdragt jeg nogensinde har set og så er det filme smart at den har knapper forneden så den ikke skal ligge nede om anklerne når de små poder skal på toilettet. Jeg har bestilt matchende bukser til Gro – som sagtens kan bruges til andet end gymnastik. Gymnastiktøjet fås også i en blå udgave, hvis man er mere til det 🙂

Den smukke blå kjole med kæmpekraven synes jeg er så fantastisk – men det synes Gro ikke. Øv! Men måske i derude har mere held med jeres piger?

Du finder hele kollektionen HER hos Krutterhuset

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år siden jeg sagde farvel til Always!