Brown is the new black

Sensommerhaven

image image
Efteråret er kommet for at blive. Bladene har fået gyldne nuancer, luften er blevet klar og æblerne strutter rødt på træerne.

Men i haven er der trods bøgehækkens skiftene farve sensommerstemning. Roserne som har ladet vente på sig i år, blomstrer, Lathyrus og Cosmos gror vildt og Dahlia pryder smukt staudebedet.

Blåbærrene er netop spist, gulerødderne i ungernes bede høstet og solsikkerne er steget til vejrs.

Jeg elsker at gå en runde i haven og få alle sanserne igang. Det giver ro og er dejligt afstressende. De højbede vi anskaffede i foråret, har virkelig levet op til forventningerne og jeg glæder mig allerede til næste sæson hvor køkkenhaven er tilplantet. Ungerne har været rigtig glade for deres fine højbede på hjul, som har stået på træterrassen sommeren over. Deri har de haft jordbær, gulerødder og solsikker samt et par andre blomster de hver især har valgt. Højbedene er fra Landhave – rigtig mange af jer har spurgt ind til dem når jeg gennem sommeren har vist glimt fra haven på Instagram 🙂

Rigtig god søndag aften – her står den på the, tæppe og en lille chokolade 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brown is the new black