God weekend, POTS + et rabattip!

C9 #1

REKLAMEimageSå kom jeg igennem den første dag på C9 (læs evt HER). Nogle har måske fulgt med i går på Instagram og har således set en lille bid af hvad dagen bød på.

De første 2 dage er bygget ens op og det er efter sigende de to hårdeste dage at komme igennem. Men jeg klarede det og har det fint i dag. Kan godt mærke at man ikke har indtaget det samme som man plejer – men har ikke været ved at dø af sult på noget tidspunkt. Overhovedet. Jeg synes det er rart at give kroppen en pause og nulstille den – og det kan jeg godt mærke den er igang med. Jeg vil her skitsere hvad jeg spiste den første dag og sidst i indlægget skriver jeg lidt om hvert produkt, så du kan få et overblik over det 🙂

Dagen så således ud:

Morgen: 30 ml Forever Aloe Vera gel + vand og 1 tablet Forever Therm.

Jeg presser en halv appelsin ned i glasset med gelen og rører godt rundt. Så synes jeg faktisk at det smager ok.  Dejligt friskt – ellers har gelen en lidt besk smag 😉

Mellemmåltid: 1 brev Forever Fiber samt vand.

Det smager ikke rigtig af noget – jeg blandede posen med vand og drak det så derefter i en slurk.

Middag: 1 Shake af 1 mål Forever Ulta, 30 ml. Aloe Vera gel + vand samt en Forever Therm tablet.

Wehuuu dagens eneste ‘måltid’ ligger her til middag. Jeg lavede en blåbær boost Shake. Man har nemlig en fri liste med frugt og grønt som har et lavt glykæmisk indeks -altså hvor hurtigt en bestemt fødevare forhøjer dit blodsukker. De har få kalorier og har minimal effekt på dit blodsukker hvorfor man må spise af dem med måde gennem hele forløbet.

Jeg brugte derfor nogle blåbær som er på den frie liste til at lave denne vanvittige lækre Shake af. Opskriften står i det hæfte der følger med. Den laves på kokosmælk hvilket gav en virkelig lækker smag og den mættede dejligt. Den smagte jo som slik!

Aften: 30 ml. Aloe Vera gel samt vand.

Thats it!

Jeg tog også her lidt fra den frie liste da jeg ikke ville sidde og være kunstig ved madbordet. Lavede lækker hjemmelavet pizza til de tre andre men jeg holdt mig i skindet 😉 Jeg skar lidt gulerød og agurk i tern samt en enkelt tomat.

Sen aften: 30 ml Aloe Vera gel samt vand.

Her spiste jeg 3-4 jordbær og en håndfuld blåbær fra den frie liste. Det var vel fredag 😉

PRODUKTERNE:

Forever Aloe Vera Gel 

En gel lavet på økologisk Aloe Vera. Gelen hjælper dig til at rense ud og den sætter gang i systemet kan  jeg mærke 😉

Forever Fiber

Det ligner et brev rørukker du får på en café – men lad dig ikke nare 😉 Det er et portionsbrev med fibre som er med til at holde gang i maven. Der kommer nogle affaldsstoffer i kroppen som Aloe Vera gelen er med til at frigive og de kommer så ud på naturligvis vha. fibrene.

Forever Therm

Er et kosttilskud i pilleform med fokus på forbrændingen. Indeholder vigtige vitaminer samt grøn te, guarana og kaffe.

Forever Ultra pulver

Det er det pulver man bruger til at lave sin shake af. Man kan få den i to forskellige smagsvarianter – vanilje eller chokolade. Jeg har valgt vanilje, fordi jeg læste mig til at så har man flere muligheder for at lave nogle forskellige smage. Den indeholder protein som er lavet på soja samt vigtige vitamier og mineraler. Man må blande det med vand, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og jeg valgte det sidste i går. Jeg brugte frosne bær og blendede det hele, hvilket gav en smoothieagtig konsistens 🙂

Indtil videre synes jeg at det går super og glæder mig til at se hvordan de næste par dage forløber 🙂

Er du blevet nysgerrig?
Måske du selv har fået lyst til at prøve en C9 pakke eller vil du blot vide lidt mere om forløbet, så kan du til en hver tid tage fat i Janni her:

Facebook: Aloe Vera Huset Roskilde
Instagram: @aloeverahusetroskilde
Mail: aloeverahusetroskilde@gmail.com
Telefon: +45 26 33 85 44

Janni sørger for at vejlede dig før og undervejs i forløbet og er hurtig på sms eller på Facebook i den private C9 gruppe. Der er masser af sparring med andre at hente der og gode råd og opskrifter 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God weekend, POTS + et rabattip!