Stilhed ♡

C9 #3 – med status mål/vægt

REKLAMEIMG_8613Wehuu så kom vi til dag nummer 3 i udrensningskuren 🙂 Dagen hvor man måtte begynde at indtage lidt flere kalorier og dagen hvor kroppen skulle begynde at kunne mærke en forskel.

Er det hårdt?

Jeg synes at de første to dage var ok at komme igennem. Nu har jeg jo været på detox før, så jeg er inde en god rytme med at indtage noget mindre næring end normalt. Min krop har det rigtig godt med de her kure og jeg nyder at få renset ud. Aloe Veraen sørger for at det sker naturligt, hvilket jeg synes er fedt.

Jeg kan dog godt mærke at jeg ikke har indtaget særligt meget energi de første to dage på C9, hvorfor det var SKØNT at måtte få en shake til morgenmad OG som mellemmåltid PLUS et helt almindeligt måltid mad her på 3. dagen. Pludselig føltes det jo som om at man skulle holde fest 😉

Jeg synes ikke det er hårdt. Slet ikke. Jeg har det super i kroppen og har også haft energi til at bevæge mig. Jeg gik hele to lange ture – den ene med tempoet godt oppe. Hvis tiden er til det, tænker jeg at løbe en tur en af de næste dage. Derudover har jeg slet ikke hævede fingre og fødder som jeg ellers plejer hver morgen. Det er altså lidt uhyggeligt at tænke på – jeg må indtage noget forkert til dagligt…

Hvad må du spise?

Fra dag 3-9 må du indtage det samme og det er derfor både nemt at huske og overskueligt. Man skruer både op for Aloe Vera gelen samt kalorierne og får mere energi 🙂

Man skal drikke 8 glas vand dagligt – det er vigtigt for at holde gang i systemet!

Dagen ser således ud:

Morgen: 120 ml Forever Aloe Vera gel og 1 tablet Forever Therm.

Derudover 1 Shake af 1 mål Forever Ulta.

Jeg tager gelen som et shot helt plain nu – føler mig sej 😉 Jeg skifter mellem forskellige shakes – men laver altid med bær fra den frie liste – elsker at få en smoothieagtig shake og det mætter skønt!

Middag: 1 Shake af 1 mål Forever Ulta samt en Forever Therm tablet.

Mellemmåltid: 1 brev Forever Fiber samt vand.

Aften: Et almindeligt måltid på 600 kalorier.

Vi fik burger – YAY! jeg spiste bare en mindre bolle, uden mayo og ost og kun en smule kartofler. Så passede det med de 600 kalorier sådan ca. Det var SKØNT at spise et normalt måltid sammen med de andre men hold op hvor blev jeg hurtigt mæt! Kroppen har jo slet ikke brug for alle de store måltider jeg normalt indtager… Tankevækkende.

Sen aften: mindst 2,5 dl. vand. Jeg spiste intet fra den frie liste – var mæt!

Opbakning:

Det er fantastisk at vågne op om morgenen til, at der er tikket en sms ind fra Janni.  Hun er sød til at spørge ind til hvordan det går og om der er nogle spørgsmål der presser sig på  – også når det kommer til gode råd til lidt hård mave er hun klar på tasterne 😉

STATUS

På 3. dagen skal man gøre en lille status rent fysisk.

Jeg hoppede på vægten og har tabt 1,2 kg og 7 cm fordelt på hele kroppen allerede! Det er da ikke så ringe endda 😉 Den bikini kommer tættere og tættere på og den følelse jeg har i kroppen er fantastisk. Glæder mig til resten af forløbet 🙂

Er du blevet nysgerrig?

Måske du selv har fået lyst til at prøve en C9 pakke eller vil du blot vide lidt mere om forløbet, så kan du til en hver tid tage fat i Janni her:

Facebook: Aloe Vera Huset Roskilde
Instagram: @aloeverahusetroskilde
Mail: aloeverahusetroskilde@gmail.com
Telefon: +45 26 33 85 44

Janni sørger for at vejlede dig før og undervejs i forløbet og er hurtig på sms eller på Facebook i den private C9 gruppe. Der er masser af sparring med andre at hente der og gode råd og opskrifter 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed ♡