Spar 20% på sneakers

C9 – endeligt resultat

REKLAMEIMG_9425

Så er jeg ude på den anden side af C9. Forløbet sluttede faktisk lørdag morgen, selvom at hele lørdagen oprindeligt skulle have været med også. Men grundet en weekendtur til landet, besluttede jeg af afslutte forløbet en dag før. Efterårsferien skulle skydes igang sammen med ungerne med manér til min svigerfars fødselsdag 🙂

Dag 7+8 lignede hinanden. Snake, skole, shake og aftensmad – ingen slinger i valsen der 😉 Selvom det var den tid på måneden og min krop inderst inde skreg på Cola og chokolade… Når man som kvinde har det sådan i den periode, så er det altså svært at styre – men jeg gjorde det!

Jeg har på intet tidspunkt følt ekstrem sult. Det er vigtigt for mig at pointere, da det er det spørgsmål jeg har fået stillet mest. Jeg har været mæt af de smoothie lignende shakes jeg har lavet og har spist lidt fra den frie liste så jeg ikke blev svimmel grundet min POTS.

Jeg har ikke været fedt forskrækket under mit aftensmåltid fra dag 3 af. 600 kcal måtte jeg få og jeg har spist præcis det samme som familien. Blot en mindre portion så kalorierne passede. Hvis man ville kunne man jo her have skåret kulhydrater, gluten og fedt væk – og måske have opnået et større vægttab.

C9 og menustration?

Da jeg gik igang med C9, tænkte jeg ikke lige over at det var perioden hvor jeg har min cyklus. Det gav altså visse udsving på både mål og vægt, da min krop opfører sig meget anderledes i den periode. Det var lidt surt, men sådan er det. Det er stadig et fint resultat jeg har fået og nu har jeg besvist at man sagtens kan klare den tid på måneden uden at proppe sig med kage, slik og  cola 😉 Så ved man det!

Resultaterne

Jeg har under mit C9 forløb opnået følgende resultater, som jeg er rigtig glad og tilfreds med:

 • Kontrol over min sukkertrang
 • Kontrol over mit madindtag samt evnen til at mærke efter om sulten er der
 • Mere energi + overskud
 • Ikke oppustet
 • Ikke hævede fingre/fødder
 • Ikke hævet i ansigtet
 • Pænere hud
 • Tabt 1,2 kg – nok mere hvis jeg ikke havde haft mens.
 • Tabt 21 cm i cm fordelt på talje, hofte, arm, lår og underben (mere hvis man tæller begge arm/ben med)
 • Fået det bedre fysisk med mig selv. Kan tydeligt mærke at jeg har fået renset ud og mit tøj sidder meget bedre. Kan nu have en t-shirt ned i bukserne uden at det hele vælter slemt ud over
 • Mere selvtillid/selvværd = bedre psyke. Når man har det godt fysisk følger psyken i den grad med – jeg har det skønt!
 • Lært at man sagtens kan hygge sammen med familien uden at jeg propper hovedet med guf. Lækker frugt går også – og det glider ned hos alle parter. Hygge har altid været forbundet med at spise for mig og det spind skal jeg prøve at blive bedre til at komme ud af – eller lige mærke efter hvordan kroppen har det med det.

Før/efter billeder

Som lovet har jeg dokumenteret forandringen på billeder. Jeg vil dog sige at billederne blev taget lørdag morgen, hvor min mave og lår grundet menstruation var på sit højeste, så man ser måske ikke de helt store forandringer  – men in real life så er de der altså 😉 Tøjet lyver ikke!

Samtidigt ønsker jeg at vise, at jeg blot er en helt almindelig person med lår, blød mave, almindelige arme samt strækmærker og åreknuder som så mange andre. Et er hvordan jeg ser ud med tøj på, noget andet er hvordan man ser ud inderst inde.

Tag godt imod mig – det er meget grænseoverskridende 😉

C9TAK

Tusind tak til Janni for råd, støtte og vejledning! Det har været skønt at du havde lyst til at følge mig under mit forløb og jeg er meget glad for at have haft muligheden.

I kan trygt stole på at Janni vil være der for jer undervejs i forløbet så i er godt klædt på. Hun er hurtig på tasterne, hvis man har brug for hjælp og det er rigtig rart 🙂

C9 er et skønt værktøj til at kickstarte en bedre livsstil og jeg vil til en hver tid råde folk til at prøve det af, hvad enten de har brug for en udrensning, kickstart til vægttab eller som jeg, bare ønskede at komme i bedre kontakt med min krop og give den en frisk start.

Er du blevet nysgerrig?

Måske du selv har fået lyst til at prøve en C9 pakke eller vil du blot vide lidt mere om forløbet, så kan du til en hver tid tage fat i Janni her:

Facebook: Aloe Vera Huset Roskilde
Instagram: @aloeverahusetroskilde
Mail: aloeverahusetroskilde@gmail.com
Telefon: +45 26 33 85 44

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på sneakers