Popupshop AW 2015

C9 – rejsen mod en sundere krop?

REKLAME
IMG_8265Detox, udrensningskur, juicekur, slankekur – vi kan ikke kaste et blik på hverken TV, aviser, magasiner eller de socialemedier uden at vi bliver bombarderet med diverse former for kure samt livsstilsændringer.

En af de nyeste på stammen, som har vagt min interesse, er forløbet Change 9, også kaldet C9. Du har sikkert allerede hørt om det da alle taler om C9 lige for tiden og nu er det blevet min tur 🙂

Hvad er C9?

Er det blot endnu slankekur, sultekur osv.. ?

NEJ – det er det ikke, det er en livsstilsændring! C9 er et redskab til at få en ny livsstil og programmet er perfekt til at give din krop en ny start både mentalt og fysisk. På 9 dage kan C9 hjælpe dig med at kickstarte din rejse mod et slankere og sundere jeg.

Programmet giver kroppen en reel chance for at ændre sin livsstil, nulstille sin krop og kickstarte sit vægttab hvis man ønsker et sådan.

Med C9 får man et kit bestående af et hæfte som indeholder alt viden du har brug for i de 9 dage forløbet varer. Fx. Hvad man må spise og hvornår, træning, opskrifter og gode råd. Det indeholder også de produkter man skal bruge. Man skal dagligt indtage en gel, fibre samt pulver til shake. Produkterne stammer fra økologisk dyrket Aloe vera og skulle være gode for kroppen både ind- og udvendig.

Janni fra @aloeverahusetroskilde skriver om C9 på sin side:

“Læg fundamentet til at få det bedre og til at se bedre ud. CHANGE 9 er programmet som på ni dage kan hjælpe dig med at kickstarte din rejse mod et slankere, sundere jeg. Det er effektivt, nemt at følge og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring i dag!”

Er det muligt at have det bedre og se bedre ud efter bare 9 dage?

Det må komme an på en prøve! Jeg har været så heldig at få lov til at teste C9 på egen krop igennem Janni hos @aloeverahusetroskilde

Jeg er SÅ spændt og glæder mig virkelig til at komme igang imorgen samt til at tage jer med på rejsen! Jeg er blevet godt klædt på af Janni, som står til rådighed næsten hele døgnet, så jeg føler mig ready!

Hvorfor?

Fordi jeg elsker at gøre noget godt for min krop samt at prøve tidens tendenser. Som jeg har skrevet om før profiterer min krop af faste rammer og regler når jeg er på “kur”. C9 giver min krop retningslinier for de næste 9 dage, hvilket jeg ikke kan tage fejl af. Der er ting jeg og ikke må og det er min hjerne god til at forstå (i hvertfald hvad det angår) Det er enten eller og jeg går all in!

Jeg ved at nogle af jer derude vil tænke, jamen hun er jo ikke overvægtig? Nej det er jeg ikke – men jeg vil gerne bruge C9 til både at smide et par kg (forhåbentlig), så jeg kan tage på weekendophold med min mand om et par uger uden en oppustet mave, men også til at få styr på min sukkertrang! Det er et vigtigt punkt for mig. Jeg er styret af Cola og chokolade lige for tiden, hvilket er uholdbart. Jeg bliver mere og mere dvask for hver dag der går og jeg ønsker at gøre noget godt for min krop – vi har trods alt kun den ene.

Jeg håber at C9 kan kickstarte et nyt og bedre jeg for it vedkommende – det trænger jeg til!

Følg med

Jeg kommer til at give daglige opdateringer om hvordan forløbet udvikler sig og hvordan dagene er gået.  Til sidst får i både mål, vægt samt før/efter billeder. Så hvis du slet ikke er interesseret i livsstilsændringer, men blot vil se billeder af mor her (med appelsinhud, strækmærker und alles) i undertøj – så følg med på sidelinien 😉

Er du blevet nysgerrig?
Måske du selv har fået lyst til at prøve en C9 pakke eller vil du blot vide lidt mere om forløbet, så kan du til en hver tid tage fat i Janni her:

Facebook: Aloe Vera Huset Roskilde
Instagram: @aloeverahusetroskilde
Mail: aloeverahusetroskilde@gmail.com
Telefon: +45 26 33 85 44

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Monica

    Tænker det minder meget om en sultekur! Specielt de første 2 dage,har selv overvejet men er godt nok skeptisk… Tænker lidt samme resultat ville forekomme efter de 9 dage, hvis man kun indtog det foreskrevne hvilket er så lidt at det nærmest er sult, og så bare undlod aloeveraen og pulveret agtigt…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popupshop AW 2015