C9 #3 - med status mål/vægt

En lille bladfamilie

IMG_8550IMG_8546 IMG_8547 IMG_8548 IMG_8549I søndags postede jeg et billede på Instagram af et par blade ungerne og jeg havde lavet om eftermiddagen. Jeg fik en del positiv respons, hvorfor jeg tænkte at jeg ville vise lidt flere billeder her på bloggen og siden jeg aldrig fik vist dem vi lavede sidste år, skulle det være nu 🙂

Det var en super hyggelig eftermiddag, hvor ungerne og jeg besluttede at kreere lidt efterårssysler mens farmand passede forkølelsen. I mange år har vi hygget med blade både inde og ude men favoritterne er nu disse søde bladfamilier, collager samt at trække blade på kraftig ståltråd og forme til kranse eller hjerter  – eller blot lade dem hænge på en lang snor som pynt – det er dekorativt samt en nem, sjov og billig efterårsaktivitet for ungerne.

Vi lavede lidt collager (til gaver, så dem ser i ikke) og så lavede vi små bladfamilier med mange forskellige familiemedlemmer 😉

Vi brugte:

  • Forskellige blade som vi havde presset natten over
  • Limstift
  • Øjne – dem man kan købe færdige
  • lyserødt/rødt papir
  • Tuscher
  • Saks, palietter, karton og andet pynt ungerne synes der er sjovt at sætte på collager

Det er sjovt at se hvordan ungerne både finder på deres egne ansigter, men også hvordan de prøver at efterligne det man selv laver. Sødt når de virkelig gør sig umage for at lave dem så fine som muligt. Vi lavede både fædre, mødre, børn, mænd, fine damer, babyer, sovende, glade og sure blade. Nogle tegnede vi øjne på, andre fik de færdigkøbte, nogle fik lyserøde papirskinder og røde læber – andre hatte og arme.

Kun fantasien sætter grænser!

Jeg har sat dem op med elefantsnot rundt om vores franskedøre – det ser ret hyggeligt ud 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C9 #3 - med status mål/vægt