For 159 ,- blonder ♡

Facebook??

Follow
Da jeg i sin tid oprettede bloggen var det mit eget lille hyggelige projekt. Et frirum hvor jeg kunne give los for mine tanker når manden og familien var trætte af at lægge ører til – men med tiden voksede bloggen sig større og større. Ikke dermed sagt at jeg er en kæmpe blogger – SLET ikke. Jeg har bare fået lidt flere folk der er interesserede og som har lyst til at læse med. Det er så skønt og det havde jeg slet ikke regnet med.

Jeg startede på Instagram nogenlunde samtidig og det gik noget hurtigere der end på bloggen. Instagram er et her og nu medie hvilket bare gør det nemt og hurtigt at smide et billede op. Jeg er kæmpe fan af Instagram og det er blevet en hel livsstil for mig. Det har jeg intet problem med og jeg kunne ikke undvære det 🙂

Jeg har fra start af brugt Instagram som “markedsføring” for bloggen. Det var og er her jeg kan nå ud til flest hvis jeg gerne vil have folk over på bloggen. Og det vil jeg jo gerne. Lad os bare slå det fast. Det er herovre jeg kan fortælle lidt mere om det der rører sig hos os herhjemme – men også herovre hvor jeg kan tjene en skilling eller to. Og det er ikke så dårligt når man er på SU 😉

MEN – nu til overskriften! Facebook. Jeg har spurgt nogle af de meget skrappe  bloggermadammer til råds og de siger altså alle at en Facebook side til bloggen er et must! Man kan nå ud til virkelig mange mennesker og bliver lettere set og delt af mange. Jeg vil ikke lyve når jeg har et håb om at nå ud til så mange som muligt – det har alle vi bloggere nok – mindre som større.

Derfor har jeg for nogle uger siden lavet en sådan side. I har måske allerede set det – men jeg har en lille bøn til jer her søndag aften til jer der har lyst.

Følg med – følg med – følg med 

Du finder siden HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 159 ,- blonder ♡