C9 #6 - med mål+vægt

God weekend ♡

12080555_177723185898538_1764037602_nSå blev det endnu engang fredag og jeg kan høre sofaen kalde på mig. Den mangler bare lige nogle bløde nye puder før den er helt perfekt at slænge sig i – måske der skal shoppes lidt i aften? (Apropos – så du mit indlæg i går aftes hvor du kan spare 15 % på ALT Ferm living?)

Det er i den grad tiltrængt med weekend denne uge, hvor jeg har været tilbage på studiet igen efter at have været beslaglagt hjemme grundet POTS en lille månedstid. Jeg kan godt mærke at kroppen lige skal igang igen og hjernen ligeså – hurra for weekend selvom den står på en del lektier 😉

I dag er også dagen hvor ungerne starter efterårsferie og efter nogle aktive timer med motionsløb, leg og dans, glæder de sig til at sidde med dyner og lidt fredagsguf mens Disney og dansende ben indtager skærmen.

Fredagen er altså bare en helt særlig hyggedag og en dag vi prioriterer højt herhjemme.

Næste uge har ungerne som sagt efterårsferie, men det har vi voksne desværre ikke. Heldigt for os at vi har verdens bedste bedsteforældre som gerne vil hygge om dem så de får lidt ferie fra hverdagen 🙂 De starter med  nogle dage hos farmor og farfar og tager så turen ned til mormor og morfar resten af ugen hvor de bliver helt til søndag. Vi skal nemlig på wellnessophold fra fredag-søndag næste uge. Om jeg glæder mig? Det tror jeg nok!

Rigtig dejlig weekend til jer derude – i morgen har jeg sidste dag på C9 og glæder mig til at fortælle jer om resultatet 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C9 #6 - med mål+vægt