Vind en lækker jakke fra Reima!

God weekend, POTS + et rabattip!

REKLAMEImage-1

Efteråret må siges at være kommet. Luften er kølig og frisk, bølgerne bruser, bladende falder og mørket kommer tidligere.

På trods af at jeg er barnligt bange for blæsevejr (tror alting vælter omkring mig  – hvorfor jeg ikke kører bus), elsker jeg denne årstid. Det er køligt, men ikke så koldt at man skal pakkes ind fra top til tå. En god vamset strik eller en læderjakke kan tit gøre det og du har en undskyldning for at købe skønne tørklæder at svøbe dig i. Du kan stadig have bare tæer i skoene –  lidt endnu i hvertfald. Dejligt for os der hader strømper!

Mest af alt elsker jeg den friske luft. Selvom forkølelser brager ind over os med lynets hast – er luften alligevel begyndt at blive så skarp og frisk at det er SKØNT at tage en dyb indånding.

I formiddags gik jeg en rask gåtur ned til vandet. Køligt men smukt. Vinden i håret, kølig luft på kinderne og en god strik op om ørerne. Ahhh – godt for både krop og sind. Min POTS er blevet bedre. Den er under kontrol nu og har 7-9-13 ikke besvimet i en lille uge. Jeg er stadig svimmel til tider og har mange kramper i benene men kan kontrollere det bedre nu. Det er så dejligt, for hold da op det har været hårdt denne omgang. Jeg har måtte hive stikket helt fra alt hvad der hed skole, events, praktiske ting osv. Jeg har forsøgt at være med på sidelinien mht studiet og igen vil jeg lige sende en varm tanke til min fantastiske studiegruppe hvis i læser med på sidelinien. Tak fordi i har holdt ud <3 – jeg glæder mig til at se jer på mandag.

Nu er det fredag og jeg glæder mig til at hygge om ungerne i aften med Disney og dans som vi plejer. (farmand ruller øjne til dansen men det er 3 mod 1 😉 )

Mens jeg har jer vil jeg tippe om at Purestyleliving har fødselsdag og giver en hemmelig lille gave med på alle ordrer de næste 6 dage – derudover er der 20 % på ALT i shoppen når du handler for min. 500 kr og 10 % når du handler for under 500 kr. og det gælder også nedsatte varer!purestyle

Rigtig god weekend – jeg vender retur i morgen med den første opdatering på C9 forløbet!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en lækker jakke fra Reima!