#knækcancer

Luksus weekend ♡

Borup2Flere af jer har spurgt ind til vores kæresteweekend så her kommer lidt om den.

Som de fleste af jer ved var vi i weekenden over bosat på skønne Borupgaard. Vi trængte til at forkæle os selv lidt ovenpå en masse sygdom samt travlhed og hold op hvor vi nød det!

Vi havde aldrig besøgt Borupgaard før, men vi været på Comwell Korsør en enkelt gang sidste år, hvilket vi var helt vilde med! Derfor valgte vi Comwell endnu engang – blot en anden lokation. Vi havde hørt meget positivt om Borupgaard og deres nye Aquaspa fristede, hvorfor valget faldt derpå og vi blev bestemt ikke skuffede. Smuk smuk natur, fine bygninger, SKØN mad (hold op hvor jeg spiste meget) og et lækkert spa/wellnessområde med lidt for enhver smag.

Hvis man er til spa og wellness i smukke omgivelser vil vi helt klart anbefale Borupgaard.  Både Kim og jeg keder os hvis vi er på et “almindeligt” weekendophold. Der skal altså ske noget udover at spise og gå en tur i skønne omgivelser, hvorfor vi plejer at gå efter et sted med spaområde. Dampbad, sauna og bobler – det er lige os!

Vi ankom fredag eftermiddag og efter indtjekning hoppede vi straks i badetøj, tøfler og badekåbe og begav os ned i spaafdelingen. Ahhh – roen indfandt sig i det sekund de første sveddråber ramte panden mens vi sad i dampbadet! Vi elsker begge især dampbadet hvor man kan mærke hvordan kroppen renser ud, de døde hudceller forlader kroppen samt hvordan muskler bliver varmet op.

Aquaspa afdelingen indeholdt både en salt sauna samt en relax sauna, som vi også flittigt svedte i 😉 Især Kim kan udholde virkelig meget varme – jeg selv er nødt til at tage det kolde gys ind i mellem – men det er også i sig selv meget opfriskende!

Når mørket faldt på hoppede vi i vores stiveste puds og gik hånd i hånd ned i restauranten, som bød på virkelig lækker mad med fokus på sundhed, friske og sæsonbestemte råvarer samt god kvalitet! Vi havde forinden hørt meget postivt om restauranten og vi blev absolut  ikke skuffede! Dejligt at spise nogle råvarer, som er specielt udvalgte og som harmonerer med stedets ånd om at leve sundt men godt.

Bprup3

Vi nød fredag aften en skøn 3 retters menu og om lørdagen en fantastisk 4 retters menu med dertilhørende vinmenu. Skal det være – så lad det være 🙂 Begge dage var SÅ lækre altså – især den Rib-Eye vi valgte lørdag aften sparkede benene væk under os. Kødet var SÅ mørt og tilbehøret så utrolig lækkert. I skulle unde jer selv at prøve restauranten af en dag  – vi savner den allerede 😉

Lørdag morgen kl. 9 havde vi en aftale med en skøn blød briks, hvorpå vi skulle ligge og nyde en 80 minutters Caudalie behandling. En massage af hele kroppen som med raffinerede massage teknikker og essentielle olier, løsner stress og spændinger og giver kroppen fornyet energi. Hold fast det var godt altså! Jeg har aldrig fået sådan en lækker massage før. Jeg kunne virkelig mærke hvordan der blev arbejdet med de forskellige olier mod mine muskler og jeg fik løsnet op for mange spændninger i ryggen af at være sengeliggende så længe. Dygtig dygtig massør som virkelig vidste hvad hun havde med at gøre – sådan en massage burde alle forære deres krop engang i mellem.

En sidste ting jeg lige vil slå et slag for, var deres saunagus. Vi har tit snakket om at vi godt gad prøve at gå skridtet videre i saunaen med en gus og nu var muligheden der. Saunagusen er gratis når man havde det spaophold vi havde, men man skal tilmelde sig. (der findes dog også specifikke saunagus events) Vi var heldige at få en plads lørdag eftermiddag og hvor var det bare en fed oplevelse! De dejligste olier sendte tankerne på rejse og en blanding af varme, sved og iskolde isterninger mod den glohede hud gjorde at det var en helt speciel oplevelse. Vi havde det fantastisk bagefter og følte at kroppen var renset godt ud og havde fået ny energi. Problemet er bare at nu er vi afhængige 😉

En SKØN weekend fyldt med wellness, kærlighed og fantastisk mad ♡

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#knækcancer