Husjubilæum, tvivl og storbydrømme

Popupshop AW 2015

REKLAME

Popupshop copySå er der åbnet op for shoppen hos Popupshop. Suk det er en lækker kollektion altså! Lige som det plejer er det svært at begrænse sig, men det bevidner jo bare om at designerne er dygtige til deres arbejde 😉

Jeg har klikket lidt af mine favoritter hjem til ungerne som i ser på collagen. Især deres zip-hoodies er vi storforbrugere af herhjemme. Perfekte til skolebørn som ikke tager overtøj på… #justsaying

Både Harald og Gro er vinterbørn, hvorfor vi både skal fejre fødselsdage og jul i november/december. Derfor køber jeg altid lidt bløde gaver til deres fødselsdag, da alt ikke skal være legetøj – for så kan værelserne heller ikke rumme det hele over så kort tid. Heldigvis elsker de begge at få tøj og i år ved jeg med garanti at jeg bliver en meget populær mor!

Jeg har nemlig bestilt et håndklæde til dem hver samt en heldragt. Panda til Gro selvfølgelig og den coole Gorilla til Harald. Heldragten har de begge ønsket sig siden sidste sæson, men der var jeg ikke hurtig nok på tasterne til deres store skuffelse.  Så  jeg ved at de begge bliver henrykte – plus i bogen til mor 😉

Håndklædet er ret cool synes jeg og så gør det måske badet efter gymnastik i skolen lidt sjovere  – man har jo lov at håbe 🙂

Tak fordi du læste med ♡

Vil du have seneste nyt fra Mamamaruska, så tryk på følgende ikoner 

bloglovinfacebook-logo_318-49940instagram-social-network-logo-of-photo-camera_318-64651.png

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husjubilæum, tvivl og storbydrømme