Cam Cam lagersalg

Refshaleøen, Wulf og Konstali, børnefri dage samt lidt efterårsaktiviteter

PostkasserIMG_9499Efterårsferien kører for fulde gardiner og mens børnefamilier vader strøget tyndt, hygger sig på cafeer, går lange ture i skoven, luner sig med varm chokolade og tager til diverse udstillinger rundt omkring i landet – nyder jeg at være HELT uden børn. Forstået på den måde, at selvfølgelig var der ikke noget jeg hellere ville end at holde ferie med Harald og Gro, men når det nu ikke kunne være anderledes da jeg skal til undervisning hver dag, er jeg pænt tilfreds med at have en uge uden madpakker, travle morgener og en snorkende tumling ved min side 🙂

Jeg ved at ungerne STORNYDER ferien. De har været hos farmor og farfar de sidste par dage, hvor den bla. har stået på besøg på Frilandsmuseet med forskellige aktiviteter, hygge med spil samt farmors lækre æbleskiver. Mums! I dag har de skiftet hold og mine forældre har overtaget tjansen 😉

I morgen skal Harald på Safariskole i Knuthenborg. Et arrangement jeg har meldt ham til for en lille månedstid siden siden da jeg så det på Facebook. Mine forældre bor jo lige ved siden af og jeg tænkte at det kunne være en sjov oplevelse for ham. De skal mødes fra kl. 9-14.30 og så cykle rundt i parken til forskellige aktiviteter. Glæder mig SÅ meget til at høre hvordan den første dag har været. Det er nemlig både onsdag og torsdag det finder sted.

Mens ungerne propper sig med æbleskiver, flæskesteg samt lærer om dyr, nyder jeg en lidt anderledes uge på skolen. Fotografering og handmade design har stået på programmet og det er vildt spændende! I går mandag skulle vi på photshoot på Refshaleøen. Det FEDESTE sted at tage billeder! Gad så godt have taget nogle portrætter derude af Sisse og det er også en perfekt location for outfit billeder.

Jeg gik sammen med søde Michelle og Camilla fra mit studie og efter at være blevet blæst godt igennem vendte vi, med gode billeder i kasses, snuden mod Wulf & Konstali for at indtage en underskøn brunch. En varm anbefaling herfra. Hyggelige omgivelser og lækker mad! Det var super skønt blot at sidde afslappet og bare have TID til det hele.

12142079_413070025558257_2006282338_n

Bagefter tog jeg ind til byen. Savlede over smukke lænestole, gik roligt ned langs Strøget, en tur i Zara efter cool basistøj til ungerne samt en tur i Magasin. Bare det ikke at skulle hjem og nå noget. Ingen unger der skulle hentes, ingen mad der skulle stå på bordet kl. 18 og ingen der skulle til fritidsaktiviteter. Bare ren Maria tid! Selvfølgelig har jeg manden hjemme også – men vi nyder hver især bare at kunne gøre lige hvad vi har lyst til. Det er vi nemlig ikke så gode til i hverdagene. Alt går op i børnene og vi glemmer os selv. Så sådan en uge her er bare dejlig engang i mellem.

Fredag står den i kærlighedes tegn, da vi drager på wellness weekend på skønne Borupgaard – det bliver FANTASTISK!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cam Cam lagersalg