Yndlingstid ♡

Sparegrisen alle forældre drømmer om!

SPONSORERET
front_til_film_2
Er i klar – sidder i ned? For her kommer noget smart! Hvorfor filan har man ikke selv fået den ide? 😉

Da jeg blev spurgt om jeg ville være med til at sprede budskabet om grisen, skulle jeg ikke tænke mig om mange gange – for det er virkelig en opfindelse der er smart!

ERNIT er navnet på den nye smarte kontantløse sparegris. The Piggy Bank!

Lad mig ridse følgende scenarie op for dig. Det er blevet weekend og det er igen blevet tid til at give ungerne lommepenge. Værelserne er ryddet, lektierne lavet og skraldet båret ud. Du stikker hænderne i lommen men de rummer ikke meget udover lommeuld, papir til snotnæsen samt din mobil. Hverken mønter eller sedler. Til gengæld har du både  MobilePay og netbank på mobilen samt et kreditkort i pungen – desværre modtager sparegrisen på børneværelserne ingen af delene.

Eller gør den? Lad mig præsentere ERNIT.

ERNIT er nemlig en ny type sparegris, der giver både dig og bedsteforældre mulighed for at sende penge elektronisk ned i maven på barnets sparegris. Du opretter en bankkonto til barnet, forbinder den til Ernit app’en og inviterer herefter venner og familie til at donere penge til barnets sparegris! Bum – pengene rammer altså ikke fysisk Ernit sparegrisen men går direkte fra givers bankonto til barnets – men via app’en kan barnet se hvor meget der ligger nede i grisen. Så smart!

102a6ca647a35f9d4bfbc487542f8804_original 883a65561e2142033e43f3a5e6b03c89_original ernit-3

Sådan fungerer den

ERNIT består af en fysisk (ret cute) sparegris og en app. Via app’en kan både forældre og fx. bedsteforældre overføre digitale penge direkte fra app’en ned i børnenes sparegris.

Barnet vælger selv en gave eller et formål som det sparer op til og det kan ses i app’en for dem der giver penge.

Via lys­ringen på sparegrisens snude kan man følge, hvor langt der er til målet. Er lys­ringen halvt fyldt, er barnet halvvejs, mens en fyldt tryne betyder 100 procent.

Barnets opsparingsønsker tastes nemt ind i app’en og kan være alt fra en Frozen dukke og fodbold til en cykel eller en gave til en af bedsteforældrene fx.

Køb til 1/2 pris

Grisen kan ikke købes endnu men den SÅ TÆT på at få muligheden for at komme på markedet i 2016. Du kan se og forudbestille ERNIT HER til halv pris – men kun indtil 2/11 (altså på mandag). Pengene trækkes i øvrigt ikke fra din konto, medmindre projektet bliver til noget.

Planen er at få skrabet 80.000 dollar – eller godt 530.000 kroner – sammen før projektet kan føres videre – og de er  tæt på!

“ERNIT teaches children how to give, save and spend money wisely”

Indlægget bringes i samarbejde med ERNIT

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingstid ♡