C9 #2

Stilhed ♡

imageRo, hygge og samvær var nøgleordene for vores søndag.

Min bedre halvdel er ikke helt på toppen – nu har Haralds snue taget fat i ham. Jeg tager stadig tingene i roligt tempo og lader op til at skulle starte på studiet igen. Jeg håber det kan lade sig gøre – det skal det!

Vi tog en dag i nattøj med Playmobil hygge, puslespil, Netflix, lidt kreative sysler samt smoothies. Vi gik også en tur til stranden – vi bor jo kun 5 min. gang fra derfra, hvorfor vi bruger den rigtig meget på alle tider af året.

I går søndag var der så roligt og smukt. Helt vindstille og man kunne bare nyde freden og nuet. Vi stod længe og kiggede ned på havbunden gennem det klare vand oppe fra badebroen. Ungerne kiggede efter krabber og det lykkedes også at se en stor hvid en. Det er nu fantastisk med alle de dyr der findes under vandet.

Jeg elsker når man kan stå ude i naturen og nyde freden og blot være til i nuet. Mærke livet og suge den friske luft og roen helt ind og gemme den til hårdere tider.

Håber at i alle får en dejlig uge 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C9 #2