Konkurrence: kom med og hør The Buttenschøns synge!

Det år hvor adventskransen udeblev…

hornGlædelig 1. søndag i advent.

Jeg ville gerne være total overskudsagtig og vise jer en selvbunden krans med hjemmelavet pynt, lidt håndklippet yndigt julepynt og andre kreative indslag, men jeg må skuffe jer. Jeg er simpelthen SÅ bagud i år at det er helt forfærdeligt. Jeg føler mig faktisk som et lidt dårligere menneske fordi jeg ikke har nået det jeg plejer 😉

Jeg har dog formået at bage familiens yndlings smørhorn fra oldemors opskrift, så vi havde lidt ekstra at hygge os med her rundt om adventskransens skær –  eller… 😉 faktum er at jeg var hele byen rundt efter materialer til at binde adventskransen som jeg plejer, men ALT var rippet og så gad jeg SLET ikke have nogen. Så nu bliver det nok en pimpet Kubus…

For en julegris som jeg, er det en ekstra svær en af sluge – men jeg trøster mig med at det hele nok skal gå. Det skal det jo – med eller uden krans!

Sidste år røg hele julehyggen med min ekstra, ekstra, ekstra operation (!), hvorfor jeg svorede at i år skulle være anderledes. Men julen kom simpelthen bag på mig. Jeg er ikke vant til at være igang hver dag som jeg er på studiet – jeg har gået hjemme de sidste par år, så jeg er helt ude af føling med hvad man kan nå og ikke nå med fuldtidsstudie, transport, afhentning af børn, madlavning, tøjvask, blog og alt det løse…

Mon ikke vi når det hele alligevel – jeg satser på det – heldigvis tjekker mormor ind på tirsdag og julehygger lidt om ungerne mens vi andre klarer de sure pligter 

Pssst! Har i set konkurrencen i går om 2 stk. billetter til Thomas Buttenschøns releasekoncert på rust nu på torsdag? Skynd dig ind og deltag!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: kom med og hør The Buttenschøns synge!