Det år hvor adventskransen udeblev...

Lad der blive lys!

REKLAMElampe

Efter at vi har fået den nye sofa i stuen, mangler vi lidt lys. Især i den ene ende af stuen er her pænt mørkt da jeg har rykket denne lampe over til lænestolen, hvor den står som skabt.

Jeg har længe drømt om Ballroom lampen fra Design by Us. Først i den rosa, så i den grå og nu måske en af hver. De kunne være så fine sammen der hvor sofaen ender.

MEN når det pludselig bliver en realitet at der mangler lys og ikke bare bliver ved drømmene, så har jeg kigget lidt rundt på hvad der ellers kunne være interessant.

Muligheden er nemlig også at hænge en lampe ned over sofabordet – jeg kan bare ikke helt gøre op med mig selv om det holder?

Her kunne den klassiske PH lampe eller Molecular pendlen begge være smukke bud.

Bestilte er en design klassiker, som ville passe perfekt på væggen hvor sofaen slutter – og den har jeg altså fået et lille crush på! Gulvmodellen af samme mærke kunne også være en mulighed – men umiddelbart havde jeg noget hængende i tankerne…

Skulle man skeje helt ud er Flos lampen et godt bud. Jeg synes den ser SÅ flot ud på nogle af de billeder jeg har set rundt omkring. Jeg tænker dog at vi burde have lidt højere til loftet for at den kommer rigtig til sin ret. Men flot er den!

Hvad ville i vælge?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det år hvor adventskransen udeblev...