Jul i grå nuancer

Winter wonderland weekend ❄

12238277_10207953138803719_7758737955642271259_o FullSizeRender-12 IMG_2139 IMG_2140Sikke en skøn weekend vi har haft! Helt igennem dejlig og jeg sidder med et stort smil på læberne og en varme om hjertet. Vi kom helt ned i gear, bare os fire med kun hygge stående øverst på agendaen.

Det var yderst tiltrængt og lige hvad vi alle 4 havde brug for – og hvad mere kan man ønske sig når vejrguderne beslutter sig for at give os den yndigste sne – og rigeligt af den!

I går lørdag var vi inviteret i Bellevue Teatret for at se Folk og Røvere i Kardemommeby. Det var en super fed oplevelse og ungerne (og vi andre) stornød den. Forestillingen var lige som den skulle være. Sjov, hyggelig og helt på niveau med børnene. Allerede ved ankomst var der hygget om børnene og de blev hilst velkommen af et sprælevende æsel og en sød Kamel. Man måtte også gerne sidde på sidstnævnte hvis man havde lyst 🙂

Gro grinede som kun børn kan gøre det uhørt mange gange og selv Harald på 9 år, synes også at stykket var sjovt. Det var ren nostalgi at gense fortællingen og høre de velkendte sange og jeg bliver altid lidt rørt når jeg sidder og ser på ungerne grine over noget, jeg selv husker så tydeligt fra min egen barndom.

Forestillingen spiller på Bellevue Teatret frem til d. 20. december, så tag familien under armen og tag med til kardemommefest og gense Kasper, Jesper og Jonatan 🙂

FullSizeRender-13

På vej til Bellevue, begyndte det så småt at sne – DMI havde jo varslet snestorm, men de siger så meget 😉 Men efter forestillingen begyndte sneen at falde tæt og i løbet af aftenen lå der godt 20-30 cm sne allerede! Ungerne kunne næsten ikke falde i søvn af bare spænding – for mon der lå sne når de vågnede?

DET gjorde der. I den grad!

40 cm har vi fået her i Frederikssund og haven var dækket af det smukkeste hvide sne. Vi startede ude i haven kl. 8 med at redde vores relative nye bøgehæk mens ungerne legede i snemasserne. Skøn start på søndagen!

Resten af dagen er udelukkende blevet brugt på at kaste snebolde, skrabe sne, lave sneengle, redde mere hæk og drikke varm chokolade!

En helt ok søndag 🙂

Nu skal der lades op på sofaen med en god film, manden ved min side og lidt lækkert inden vi starter eksamensprojekt op på studiet i morgen!

God søndag aften derude 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i grå nuancer