3 dages sukkerpause

Juleshopping i ILLUM

SPONSORERETIMG_2850

Hvis der er noget jeg elsker her i juletiden, så er det som førnævnt at gå rundt i byen og nyde julepynten. Stemningen er bare helt særlig i december og når man ser alle julelysene glimte, glæden i børnenens øjne og indånder duften af brændte mandler – glemmer man helt de fortravlede mennesker der myldrer omkring en.

Især i stormagasinerne elsker jeg at tulle rundt og bare suge julen ind under huden! De formår at skabe en helt særlig stemning i deres store gemakker, som jeg bliver lige forbavset over hvert eneste år.

Når man træder ind i ILLUM og kigger op mødes blikket af det smukkeste funklende loft! Et loft som emmer af jul, guld og stjerner og som nær fik mig kastet af rulletrappen i min iver for at tage nogle smukke billeder 😉
IMG_2851

Jeg elsker at juleshoppe! Virkelig. Især i stormagasiner som ILLUM, hvor man kan få næsten alt hvad hjertet begærer under samme tag. De skønneste og mest luksuriøse mærker indenfor mode til både mænd og kvinder, skønt tøj til ungerne, legetøj, interiør samt bøger mv.

Efter at ILLUM har åbnet en ny eksklusiv afdeling, som rummer sko og mode af de fineste mærker, har de åbnet op for at endnu flere kan få deres juleønsker opfyldt. Jeg selv har en svaghed for Jimmy Choo og måtte lige forbi og savle.

Kære julemand, jeg har været meget sød i år…

IMG_2852Indlægget er sponsoreret af ILLUM

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dages sukkerpause