Tillykke Little Columbine

Julestyling hos ATBO

SPONSORERETatbo1

Sidste uge fik jeg en hyggelig mail tikkende ind i min mailboks, som lød på om jeg havde lyst til at julestyle et par ATBO reoler i deres showroom i København til brug på deres sociale medier.

For en juleglad gris som jeg, som elsker at nipse rundt, tog det ikke mange splitsekunder at takke ja selvom det var med kort varsel.

Jeg havde ikke været forbi showroomet før, men havde en ide om at jeg ville pynte op enkelt, nordisk og stilrent – ligesom ATBO reolen symboliserer med sit fine og enkle design.

Jeg selv er meget glad for det enkle og naturlige pynt og det synes jeg ligeledes passede ind i showroomet. Min pynt bestod derfor primært af forskellige smukke grene og blomster.

En af mine absolut yndlingsblomster i juletiden er Amaryllis – og  gæslinger, eucalyptus samt Ilix er selvskrevne 🙂

Der er mange muligheder for styling alt efter hvilken ATBO reol man udvælger sig. Man kan enten kombinere de forskellige modeller eller køre den samme stil gennem hele sit reolsystem og en opstilling af pynt, kan få et helt andet udtryk med en mørk bragrund fx.

ATBO reolen fås i mangle forskellige varianter. Massive reoler, malede reoler og krydsfinér reoler – alle i forskellige varianter så der er noget for enhver smag. Jeg selv kunne godt tænke mig en hel væg spækket med hvide ATBO reoler og måske med et tvist i form af en lysegrå ind i mellem. Vi mangler plads til alle vores bøger og her ville det være en perfekt løsning!

atbo2Indlægget er sponsoreret af ATBO reolen

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke Little Columbine