Smukke minder ♡

Yndlings julefilm

tumblr_mxrxdifYtV1sdty8jo1_500Den søde juletid nærmer sig og med dertil hører sig en masse gode julefilm på sofaen med dynen godt trukket op over skuldrene, juleguf i skålen og gerne med en du holder af ved din side.

Jeg er en SUCKER for julefilm – også de alt for sukkersøde, hvor man allerede inden de er starten kender udfaldet. MEN det hører sig til (synes jeg) og jeg sluger det råt!

Jeg har selvfølgelig set mange julefilm men jeg har nogle julefavoritter som jeg ALTID ser og jeg tænkte at det kunne være sjovt at dele dem med jer – måske i kan tilføje nogle som jeg også burde give en chance?

julefilm

For mig kan det ikke blive jul uden at jeg har set Home Alone filmene ( 1+2) – jeg ELSKER dem! Jeg får stadig latterkramper, smil på læben og tårer i øjnene når jeg ser Kevin og Co. – og jeg glæder mig allerede. Du kan finde både Home Alone og Home Alone 2 på Netflix, hvis du misser dem i TV når de obligatorisk sendes i juledagene 😉

En anden af mine absolut julefavoritter er selvfølgelig Love Actually (med altid skønne Hugh Grant)- gør dig selv den tjeneneste at se den, hvis du ikke har set den. Den er så fin og sød på sin helt egen måde.

The Holiday er også et must for mig og jeg kan se den igen og igen og høre musikken dertil 🙂

En af min bedre halvdels julefavoritter er Fars fede juleferie og den kan vi skraldgrine til (ja til alle dem der er lavet af dem 😉 )

A Christmas Romance med Olivia Newton John kører også altid over skærmen herhjemme. Jeg så den for første gang for mange år siden, så det er ren nostalgi for mig at se den år efter år. Den er sørgelig, sød og emmer af både  jul og kærlighed. Ligesom det skal være 🙂

Det var mine storfavoritter – giv endelig los for jeres i kommentarfeltet 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Rikke

  Super film, tror faktisk aldrig jeg har set Live actually, det må ske i år. Jeg ELSKER også bare The Holiday og ser den også hver jul, og seføli også Alene hjemme. Men efter at vi har fået børn har jeg fået en ny ynglingsjulekalender, nemlig POLAREKSPRESSEN. Den er SÅ meget jul for mig og jeg er vild med den. Den ligger også på Netflix.
  Tak for inspiration søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Uha du har en god film tilgode så 🙂 Den må du se <3

   Jeg har faktisk godt hørt godt om Polarekspressen – kunne være jeg skulle kaste mig ud i at se den med ungerne! 🙂

   Rigtig god dag til dig.

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Her er lige voldsomt kraftige anbefalinger:
  – The Fitzgerald Family Christmas af Ed Burns
  (http://youtu.be/gxVeEHlr7oA)
  – Beatiful Girls (mere en vinterfilm end julefilm)
  (http://youtu.be/0AvkCamSj5o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Åh ja selvfølgelig – hvordan kunne jeg glemme Fitzgerald! Den er god! 🙂

   Den anden du nævner må jeg straks undersøge – den har jeg ikke set. Tak for input 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke minder ♡