Udsalg!

Godt nytår ♡

image
Rigtig godt nytår kære læsere ♡

Jeg håber at i alle er kommet godt ind i 2016 og har nydt årets første dag – hvad end i har danset hele natten, sovet på sofaen hele aftenen i går eller håret har gjort lidt ondt på toppen i dag 😉

Vi selv tilbragte aftenen i Vedbæk hos min svoger og svigerinde med lækker mad, drinks og hygge for både voksne og børn. En stille og rolig aften, hvor jeg nød ikke at stå i køkkenet for engangsskyld og endnu mere luksus var det at vågne op til nybagte croissanter på morgenbordet på årets første dag 🙂

Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt år. Selvom 2015 har været langt bedre helbredsmæssigt end 2014 (men der skulle heller ikke så meget til 😉 ) så kan det kun blive endnu bedre. Her tænker jeg på min POTS som af og til viser sit grimme ansigt. Jeg synes selv jeg har formået at jonglere med POTS, studie og familieliv således at det lykkedes nogenlunde at få det hele til at gå op. Jeg har erfaret at jeg er nødt til at lytte til min krop når POTSen melder sig – ellers bider det i den anden ende. Det nytter ikke noget at spille helt – så noget jeg skal  være bedre til i 2016 – er at lære lytte til mig selv.

2015 har på mange områder været et godt år omend det, meget kliché agtigt, er fløjet afsted! Gro er startet i skole og er omsider ved at falde til og hun er kommet lidt ud af sin meget generte, forsigtige og artige skal. Det har været en omvæltning at skulle væk fra børnehavens vante rammer og sin gode veninde – men jeg er så stolt indeni over hvor flot min lille pige har taget det og hun vokser lidt med opgaven hver dag.

Harald klarer sig flot i skolen – og han har virkelig ændret sig meget på det personlige plan det sidste halve år. Han er blevet mere rolig og hviler mere i sig selv (forstået på den måde, at når man er særligt sensitiv og har følehornene ude konstant vel at mærke ) og han har haft overskud til både at gå til svømning, skydning, kor, atletik samt har som noget nyt haft legeaftaler løbende. Ydermere har han holdt børnefødselsdag for første gang i 5 år – en kæmpe succes for ham og det var en fantastisk dag. Jeg er så stolt af ham.

Jeg har nu været studerende i knap et år – og for første gang har jeg ikke forsøgt at løbe skrigende væk 😉 Det er stort og måske er jeg ved at blive voksen? 😉 Jeg håber at jeg har fundet min rette hylde – eller i hvertfald et skridt på vej i den rigtige retning.

2016 byder på både valgfag og praktik og jeg glæder mig meget. Jeg håber på at finde en spændende praktikplads, som virkelig kan give mig et indblik i den hverdag som jeg gerne vil være en del af efter endt uddannelse. Det bliver meget spændende alt sammen og jeg glæder mig vildt til at se hvor jeg havner.

Til sidst vil jeg gerne tak til jer som læser med her på siden. Uden jer var det slet ikke det samme og Mamamaruska.dk var slet ikke kommet dertil hvor den er i dag. Bloggen er mit fristed. Et sted hvor POTS kan få lov til at være POTS. Et sted hvor jeg kan skrive om mine børn, sjove stunder, hårde stunder, mode, indretning, kost og haveliv. Alt hvad jeg har på hjertet og jeg bliver vildt glad når det så har vist sig at nogle faktisk gider læse med. Tak for det ♡

Bloggen er stadig på hobbyplan og noget som jeg bruger min fritid på. Der lægges mange timer i den og jeg elsker det. Nogle synes det er skørt – men jeg er ligeglad og jeg har tænkt mig at forsætte.

Selvom Mamamaruska.dk blot er en lille fisk blandt mange store fisk i havet, har jeg fået mulighed for at tjene lidt penge på at skrive her på på siden, hvilket jeg både er stolt og glad for. Jeg er super glad for de muligheder bloggen giver både Kim, ungerne og jeg selv og jeg sætter meget stor pris på de samarbejdspartnere jeg har og de opgaver jeg laver.

Jeg er spændt på hvad 2016 bringer 🙂

Jeg kan godt mærke at det tiltider er svært at finde tiden til at lave indlæg efter jeg er startet på studiet – men jeg gør mit bedste. For jeg kan ikke undvære det! Skriv endelig hvis der er noget bestemt i ønsker at jeg skriver om – jeg har allerede lovet at skrive et par indlæg om POTS – og de er på vej til dem af jer der har efterspurgt det.

Jeg håber at vi “ses” i det nye år – må 2016 blive et dejligt år for jer alle ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg!