Girls will be girls

I’m a Belieber ♪

il_570xN.896524765_xfstArgh det er måske lige en overdrivelse, men nu passede overskriften bare lige så fint til lejligheden 😉

Sagen er at jeg må trække Bieber-kortet. Jeg havde ikke troet at de ord skulle komme over mine læber, men man skal aldrig sige aldrig tilsyneladende… Jeg har faktisk aldrig rigtig hørt noget af Justin Biebers musik – eller måske har jeg hørt lidt i radioen uden at vide hvem det var. Jeg er ikke så meget med på beatet i den henseende.

MEN manden kom hjem en dag og proklamerede at han altså super gerne ville til Biebers koncert da nogle af de nye sange han havde lavet altså var vildt gode – og at sådan en koncert burde man se!  Jeg var flad af grin – så ham tydeligt for mig stå foran scenen med skrigende teenage-piger mens trusserne fløj ham om ørerne og et stort B tegnet midt i panden 😉 Men inden jeg kvaltes i mit eget grineflip fortalte han at Harald selvfølgelig skulle med og have den store oplevelse – og at han da håbede at jeg også ville tage med HVIS han nu fik billetter til koncerten.

Det gjorde han. 3 stk. og når han nu har købt en billet til mig, så er man da også et skarn ikke at opleve et sådant pop-ikon når han nu sætter benene på dansk jord.

Jeg vil dog også indrømme at jeg nu er blevet pænt vild med hans nye album! Jeg vidste ikke at det var ham der sang nogle af de ørehængere jeg havde sunget med på 😉

Jeg er vild med nummeret Love Yourself – så smukt! I morges trænede jeg i stuen med Bieber ud af højtalerne og optog en lille video for sjov fordi jeg havde lyst til at give alle det gode budskab på en våd mandag morgen. Det var ikke noget der faldt i god jord – mange følgere forsvandt 😉 Men sådan er det – jeg poster altså hvad jeg vil på MIN Instagram 😉

Er der andre der er faldet i Bieber fælden?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls will be girls