What to choose?

#TGIF – lidt om kulde, sensitivitet samt kommende græsenke

vinter

Endelig står der fredag i kalenderen. Det har været en meget kold uge og man har brugt virkelig mange kræfter på at holde varmen. Ungerne synes selvfølgelig at det er skønt at det er sne og is – men det tager også hårdt på dem. Især på Harald. Der er fart over feltet konstant i fritkvarterene og når man ikke selv har en pauseknap, citrer hele kroppen konstant. Herhjemme går luften så af ballonen – og det har været en mega træt dreng jeg har hentet hver dag ugen igennem. Gro er muggen når hun skal ud i kulden om morgen, men ellers så tilpasser hun sig ellers bare de omgivelser hun nu er i.

Oveni sne og is har har skolen haft emneuge. Det har egentlig været en sjov udfordring hvor hele skolen klassevis skulle bygge modeller til den kommende  nye legeplads, som i går mundede ud i  “fernisering” fra 16-18 (trætte børn), hvor borgermesteren kom og så samtlige modeller og tog sig tid til at snakke med børnene. En god oplevelse når de har brugt lang tid på at udtænke og udforme deres projekt. Så ros til til borgermesteren.

Med en emneuge falder den struktur en normal skoledag har til jorden, hvilket Harald ikke profiterer af. Som særligt sensitiv ynder man struktur og velkendte rammer. Han kan godt lide sin almindelige skoledag. Han kender timerne, lærerene, pauserne – hele dagens program er fastlagt og det er han en kæmpe fan af! Jeg kan selv huske hvor fedt jeg synes det var når vi havde vikar (= film) i skolen eller projektuge (= hygge, sjov og nye ansigter)  – men her er Harald anderledes. Lige som sin dejlige far.

Han er meget kreativ, så han elsker jo også sådanne projekter – han kan bare ikke bevare roen og overblikket når der er larm og mange mennesker omkring ham og det er synd. Men det er gået og jeg har hentet dem begge hver dag kl 13 for at skåne ham mest muligt 😉 Nu skal fredagen i dag bare lige overstås. Oprydning og film… Godt det er Disney og guf senere!

I morgen skal jeg til morgenfødselsdag i København og jeg glæder mig til at komme lidt ud af boblen. Søndag rejser Kim til Rumænien indtil onsdag aften, så der står den på alenetid med ungerne (YAY!)

Jeg ELSKER at være alene – forstå mig ret. Ikke at jeg ikke kan lidt at være sammen med manden min, men jeg ELSKER bare at være mig selv. Jeg er det så sjældent da min søde mand ikke er et socialt væsen som jeg, hvilket betyder at han næsten altid er hjemme – og jeg er ikke god til at komme ud. Fred være med det – vi er alle forskellige, men derfor klapper jeg i mine små hænder når det en sjælden gang kan lade sig gøre, som når han feks. skal ud at rejse med arbejdet. Alene og alene – ungerne er her selvfølgelig også men det er bare på en helt anden måde. Så er det kun mine regler der gælder og det er bare anderledes at have dem på tomandshånd.

Jeg glæder mig rigtig meget til bare at nyde roen, se FRIENDS på Netflix hele aftenen, spise en masse Ben og Jerrys i sofaen (nååhhhh nej – hej kur) og hygge max om ungerne! Jeg plejer tit at have min søde mor heroppe, når Kim er væk, men denne gang har jeg bare haft lyst til at hive stikket helt ud og selv hygge med ungerne. Jeg har forsømt dem hele december – så det skal der rodes bod på nu 

Rigtig dejlig weekend til jer 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to choose?