Lækker gås med stram mås?

Vores gulvtæppe (+ rabatkode)

REKLAME
tæppeJeg får nærmest dagligt spørgsmål vedrørende vores gulvtæppe i stuen, hvorfor jeg tænker at det godt kunne klare at komme på bloggen endnu engang.

Jeg forstår godt at det kan være svært at finde rundt i hvilket et det er vi har liggende og jeg forstår også sagtens hvorfor man gerne vi vide hvilket et det er. Det er altid rart at se det et andet sted end i butikken inden man tager sit valg – så i skal endelig bare blive ved med at spørge 🙂

Sagen er at Ellos nu har lavet flere udgaver af tæppet. De har nok set hvor populært det er blevet og har efterkommet folks ønsker om flere udgaver. Da vi købte vores, var der kun en enkelt variant, hvilket gjorde det hele meget nemmere 😉 Du kan se alle udgaverne HER

Vores tæppe er denne udgave – den offwhite/brune som er nummer to på øverste billede. Jeg får tit spørgsmål på om hvor “brunt” det er. Jeg vil sige det sådan, at man kan godt se at stregerne ikke er sorte – men de er heller ikke brune på en dårlig måde. Jeg kan godt lide at de ikke er helt sorte, så det ikke er så “barskt”. Selve det beige er lidt mørkere i virkeligheden end på billedet – så det skal man lige have i mente 🙂

Men hvorom alting er så er vi meget glade for vores tæppe, selvom det ligger på pænt mange gulve i DK landet rundt 😉

OBS: Tit findes en rabatkode til Ellos og pt. har jeg set denne: 339601 som er til nye kunder. Den giver dig 40% rabat på den dyreste vare ved nybestilling over 200,- kroner (efter fratrukket rabat) på tøj, sko, accessories, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter eller gulvtæpper hos Ellos. Maks. 1 gang/kundenr. Læs mere HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker gås med stram mås?