Billigt ghd jern

YAY!

d54186cb2238c2deaa8f2d5da8a82cb0

Var der nogle der sagde FERIE? Jep – den er god nok! Resten af januar har jeg fri fra studiet og jeg glæææææææder mig SÅ eventyrligt meget! En tiltrængt pause til lige at trække vejret igen, lave noget HELT andet og bare hygge med familie og venner som har været forsømt hele december samt i det nye år indtil nu.

Eksamen er veloverstået i går og nu venter et helt nyt semester forude. Spændende og jeg glæder mig til at se hvad det bringer med sig 🙂

De næste par uger skal jeg nå til bunds i nogle af alle de mails der er tikket ind, få skrevet nogle indlæg jeg har ville længe, malet en væg samt gøre lidt forårsrent med oprydning og sorterering. Elsker at tage sådan en tur engang i mellem og så fylde huset med friske forårsblomster efterfølgende! Ren terapi!

Jeg er springfyldt af energi lige for tiden – ved ikke om det er kostomlægningen eller udsigten til ferien der gør det 😉 Men SKØNT er det og jeg glæder mig til at forsætte min sunde livsstil resten af måneden og se om det har givet pote! Jeg skal til en pæn stor fest d. 30 – jep mutter skal ud for første gang  (altså til en rigtig fest med drinks, dans og flere end 4 mennesker) i en nok 12 år (!) hvor jeg helst skulle skrue mig ned i en lækker kjole uden at den ser ud som om den er ved at gå i sømmen 😉

Rigtig dejlig dag til jer 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt ghd jern