My love

Galla weekend

12605540_1032751013447689_3805262955640029661_o

Foto: Victor Jones

Smukke Camilla fra Blondetoner var min partner in crime på den røde løber og det var skønt at være to!  (Ja, jeg er ikke særlig høj 😉 )

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg i lørdags var til stor gallafest hos Bloggers Delight sammen med 150 andre bloggere. Jeg ved udemærket godt at jeres blogfeed er oversvømmet med billeder derfra – men jeg vil altså også lige have lov at dele nogle af højdepunkterne fra aftenen – så har i fået nok så bare spring videre 😉

Jeg sprang ud i tylkjolen som jeg skrev om HER og min søde veninde Michelle fra studiet tilbød at fikse makeup og hår – to ting jeg ikke gør mig i overhovedet 😉 Jeg ejer kun en mascara så med hjælp fra min anden veninde Camilla fik de stadset mig ud så jeg kunne mænge mig blandt alle de fancy bloggere som så brand godt ud! Tak for hjælpen søde piger – det var fantastisk! Selvom 15 minutters ventetid på 5A i regnen skyllede krøllerne ud – så var det stadig bedre end udgangspunktet 😉 Michelle havde tilmed som en overraskelse lavet et virkelig fint armbånd til mig, som passede perfekt til kjolen. Hun laver de fineste smykker som du kan se HER.

Det var i sandhed en skøn aften! Jeg er virkelig glad for at jeg trodsede min generthed og usikkerhed og tog afsted. Jeg havde nogle rigtig hyggelige timer i selskab med de bedste damer og en enkelt herre. Jeg sad nemlig ved aftenes – og jeg lyver ikke – mest fantastiske bord! Mommybloggere all over og en enkelt farblogger – men den skønneste af slagsen!

Tak til Farudenfilter, Meyermor, lillemor, mortiltotregodegrunde, karmamilli og lilletutogmor for godt selskab! Elskede at det hele var så uhøjtideligt og jeg glemte lidt at være genert!

11053917_1032756826780441_8418956520451765131_oFoto: Vicor Jones

Efter middag, awardshow samt pudring af næser rullede to fyldte busser mod Zen, hvor den stod på cocktails og dans inden turen igen gik mod provinsen.

Tak for en dejlig aften – det var skønt at komme lidt ud af joggingbukserne!

DSC_0041Foto: Bymartina.com

unspecified-3Foto: Bymartina.com

Det er ikke hver dag at jeg er stadset ud, så i får lige en lille billedstorm – engang i mellem må man godt lukke ørerne for janteloven 🙂IMG_6156 IMG_6157

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

7 kommentarer

 • Gunhild

  Du så rigtig godt ud. Dejligt at du hyggede dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv tak for skønt selskab! Det var dejligt at møde dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Du ligner jo en million og elsker tylkjolen 🙂

  Jeg synes det er så hyggeligt, at se alle de fine billeder af Jer! Men selvfølgelig også ked af, at jeg ikke lige kunne slippe hjemmefra og joine. Jeg ved at jeg ville have elsket det 😉

  Måske vi ses til CIFF?

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak søde Lou!
   Velkommen til BD – øv at du ikke kom ja. Jeg håber vi ses på CIFF – jeg kommer i hvertfald i morgen og kort torsdag 🙂

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det var så leks en fest !!! Glæder mig til næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My love