Opskrift: Nemme koldhævede boller

Kager, rosmarinpomfritter og tøsehygge i lange baner

IMG_6976I går var en skøn dag. Nej, det var en VIRKELIG skøn dag. Jeg tilbragte hele dagen fra kl. 9-23 sammen med to søde veninder  – og vi kunne sagtens have haft sludret længere. Men nu bor en af os (læs mig) i provinsen så det sidste s-tog satte en naturlig stopper for det 😉

Det var mine to veninder fra studiet, Camilla og Michelle, jeg fik fornøjelsen af og efter at vi havde lavet vores lektier – det lyder meget skolepige agtigt 😉 – satte vi kurs mod Leckerbaer.

En beslutning vi ikke kom til at fortryde – for hold nu op en masse lækkerier! De fineste små kager jeg længe har set og det var noget af en udfordring for mig at vælge hvilke jeg skulle sætte tænderne i, især fordi jeg var stærkt fristet til blot at sige: “En af hver tak…”

Jeg måtte dog begrænse mig og valgte en chokoladebrownie med syndigt flydende saltcaramel, en skøn hindbærsnitte samt en meget fin kage med passionsfrugt og marengs på toppen.

Vi sad et par timer og nød vores meget fine og lækre kager (og tog en 20-50 billeder af dem 😉 ) inden vi satte kursen videre mod Sidecar på Nørrebronx. Vi valgte at gå langs søerne og hvilken smuk tur. Sk… koldt men meget meget smukt. Jeg blev helt nostalgisk undervejs, da vi gik forbi min mormor og morfars gamle lejlighed på Sortedam Dosseringen hvor jeg har tilbragt så meget tid i min barndom. Elskede at gå rundt om søerne – og gør det stadig. Da vi kom over på “den anden side” nærmede vi os mit gamle hood fra dengang vi boede på Nørrebro og det var ret hyggeligt at være der igen. Der er virkelig sket meget siden vi flyttede for snart 10 år siden.

kagerDa vi forfrosne (nok mest mig grundet en uhensigtsmæssig kortærmet bluse) omsider trådte ind i varmen hos Sidecar for at nyde deres aisatiske køkken, som Michelle havde snakket så positivt om, blev vi noget lange i ansigtet da tjeneren læste aftenens menu op. Den bestod af Spagetti med med kødsauce, suppe eller kylling! WTF! Jo jo – det asiatiske køkken er så kun fra torsdag-lørdag…

Godt så – vi iglede ud i kulden igen og satte skankerne i kurs mod Torvehallerne og deres lille italienske skønne spisested Un Mercato, hvor vi var heldige at få et bord. Gled hurtigt ned i stolene placeret i de hyggelige (og varme) omgivelser, bestilte en skøn hovedret med tilhørende rosmarin pomfritter og basilikum mayo (mums) samt 1/2 karaffel rødvin!

Ahh! Det var virkelig godt – det var mit første besøg men de to andre havde været der flere gange, hvilket jeg sagtens kan forstå. Jeg skal i hvertfald tilbage – Michelle har lovet de har en fantastisk rosé som smager endnu bedre når den nydes udenfor i solen og de rosmarin pomfritter kan man aldrig få for mange af 😉

Vi fik hygget, spist og snakket. Sidstnævnte som om vi har kendt hinanden i mange år – og det var så befriende og meget værdsat.

En skøn dag jeg kan leve længe på – tak for den piger 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Nemme koldhævede boller