Galla weekend

Lækkert til køkkenet

REKLAMEvahenyheder

Jeg har før nævnt at jeg er vild med Nicolas Vahé – især hans krydderiblandinger er vi afhængige af herhjemme.

Jeg er pænt glad for salten med basilikum og parmesan samt havsalten som er perfekt på avokado. Begge bruges flittigt i køkkenet og har været skønne smagstilsættere i januar måned hvor jeg spiste mange salater 🙂 Næste skud på stammen som jeg skal prøve er denne ketchup – jeg kan næsten smage en grillepølse fra grillen på terrassen for mig 😉

IMG_6169

Moodings fået et par nyheder fra brandet i shoppen som jeg er lidt hooked på. Nemlig et fedt rustikt bræt, som ville være skøn at servere f.eks. tapas på samt et mindre bræt i acacietræ med tilhørende osteknive. Ret fint sæt synes jeg. Derudover er der kommet lidt stentøj og jeg synes de små kasseroller er for cute! og prisen er kun 119 kr – for 2 stk.

De fine fade i midten er fra H. SKJALM P. og ville pynte med lidt forårsløg på mit plankebord – kom så forår!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla weekend