Konkurrence: Kom og hyg, spis og shop sammen med mig til eksklusivt event!

Old jeans…

IMG_7357

Hmf!

Billedet taler vist for sig selv. Jeg håber at jeg ikke er den eneste som har sådan et par gamle jeans i gemmerne som man ikke kan skrue sig i… Jeg havde det lidt ligesom Ross i FRIENDS da han havde kastet sig ud i læderbukser – husker i det afsnit? Shit det var sjovt!

Nå, men faktum er at uanset hvor meget jeg sugede maven ind og strammede ballerne, så kunne jeg ikke kiles ned i mine gamle yndlingsjeans da jeg prøvede dem forleden 😉

Jeg købte dem efter jeg havde født Harald for snart 10 år siden (say whaaaaat!?) fordi jeg gik 3-4 numre (!) ned i jeans indenfor de første 4 mdr af hans liv (suk) og så boede jeg ellers i dem hele min barsel og indtil det nogle år efter begyndte at gå den forkerte vej igen…

Jeg har gemt dem bagerst i skabet, da de har været en god målestok for hvordan udviklingen af min gamle krop gik. Jeg har kunne måle kropsvolumen med de jeans og se hvor galt det nu stod til. Oftest stod det helt galt til og de blev pænt pakket væk igen – men  jeg har altid håbet på at jeg engang kunne komme i dem igen. Jeg havde det nemlig rigtig godt med mig selv dengang jeg gik på barsel med Harald. For første gang i MANGE år synes jeg at jeg var ok slank og jeg kunne snildt hoppe i et par stramme jeans (det var dengang skinny jeans lige var kommet frem) med en stribet Nørgaard bluse til – uden at ligne en muffin! Jeg har altid været en lidt stor pige. Ikke sådan meget overvægtig men altid godt hyllet ind i hvalpefedt – og det ændrede min graviditet og barsel med Harald altså på – trods jeg tog mange kilo på mens han boede til leje i maven.

Efter jeg fødte Gro og kom ud på den anden side af en helvedsgraviditet med + 34 kg, stod det halvslemt til. Kiloene raslede ikke af mig som med Harald men 6 måneder efter var jeg i min gamle krop igen. Dog ikke så tynd som efter Harald, men som før graviditeten med Gro. Da vi for et par år siden flyttede ind i huset vi bor i nu, passede de gode gamle jeans pludselig igen. Jeg havde haft det hårdt med min POTS sygdom og arbejde og husbyggeriet gik heller ikke som en dans på roser – og det gjorde altså at jeg hoppede i mine jeans igen. Men den glæde gik hurtigt over og nu står vi så her – med ballerne godt hængende ud over linningen 😉

Mit mål er at komme i de jeans inden min fødselsdag i juni. Det må simpelhen kunne lade sig gøre at smide de 5-6 kg igen – og så blive på den vægt! Jeg forstår ikke hvorfor det skal være så svært… men jeg kan mærke at efter jeg er blevet ældre har jeg fået sådan en ej-jeg-har-jo-også-født-to-børn holdning og man-skal-jo-også-leve mentalitet og det er da bare for dumt! For der er da mange mennesker som har skudt to unger ud der er super slanke OG trænede OG som lever lidt godt af og til. Der må være en balance – jeg har bare ikke formået at finde den endnu.

Jeg ved at jeg vil havde det meget bedre hvis jeg får smidt de kilo – det lyder måske dumt – men sådan ved jeg det er. Tænk på hvor mange resourcer vi kvinder bruger på at opnå drømmekroppen? Mange af os i hvertfald – vi skylder da os selv at tage hånd om det og så få lagt låg på de tanker der ligger i baghovedet – så man fx. som jeg kan komme i de gamle jeans som spøger i skabet…

Andre der har sådan et par jeans liggende eller andet de drømmer om at hoppe i igen ?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

8 kommentarer

 • Lovisen

  Oh yes, har flere af den type jeans, og et par virkelig fede skindbukser, jeg sådan håber jeg kommer i igen. Men det bliver en kamp, det er 10 kg. der har sneget sig på…. Mit problem er at jeg kun har den krop jeg virkelig godt kan lide, når jeg ellers har det dårligt. Jeg er typen der ikke spiser når der er problemer, og jo gladere og mere tilpas jeg er, des mere rund er jeg….
  Ikke at jeg er kæmpe, men bare de berømte 10 kg…
  Så en skilsmisse fra helvede fik kiloene væk, men er sgu nok nået dertil hvor jeg hellere vil have det godt, og ingen kaos omkring mig, og så veje lidt mere…
  Men for pokker hvor vil jeg gerne i de bukser 🙂
  God weekend…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Enig – hellere have det godt <3

   Måske du skulle købe de lækre skindbukser i et nummer større og have det skønt som du er nu? 🙂

   Kærligst Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Alles kroppe og forbrænding ændrer sig. Jeg kender din kamp og du kender min. Jeg har et par kjoler liggende bagest som jeg ku passe for 4 år siden – som var min ideal tid. Efter to fødsler. Jeg har kæmpet med skilsmisse og en ny måde at leve på (flydende kcal hveranden uge). Endelig har jeg fundet nøglen: 2 ugentlige døgn med total faste. Det giver balance, ro og resultater. Ellers lever jeg sundt og almindeligt – dog absolut uden slik. Belønning: et par louboutin stiletter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Kan du virkelig undvære slik søde du? Hvordan kan du holde energien oppe med at faste to dage? Er det ikke for hårdt? Men det lyder godt med at det giver en god balance og resultater er jo altid et plus 🙂

   Fed belønning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil gerne høre hvordan du sætter dit hår så fedt?? Synes jeg prøver:) har du en masse i håret, eller er det fordi dit hår er så lækkert tykt? Ser så godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tusind tak – det er lidt sjovt at du siger det for jeg havde ikke været i bad et par dage og håret var derfor ikke helt glat og nemmere at sætte. Men jeg har meget tykt hår! Men det gør det tit tungt og nemt at falde ned. En god elastik er vejen frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Jeg bruger blax, men synes de er for stramme til den frisure:( det var være dit lækre tykke hår:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Jeg synes de hiver alt for meget i håret 🙁 Det var bare noget jeg lige klaskede op – så det hjalp ikke at tænke så meget over det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Kom og hyg, spis og shop sammen med mig til eksklusivt event!