Flere forårsfristelser

Bananas

REKLAMEnybananSom jeg viste jer forleden var jeg blevet hooked på et par styles fra Ganni – herunder et par ret så populære bananer 😉

I dag kom min pakke så (pænt stærkt!) og jeg måtte straks hoppe i t-shirten og se hvordan bananerne tog sig ud på mit korpus. Jeg synes selv den er ret fed og casual – og jeg kan godt lide det oversize look den har. Den bliver skøn til bofriend-jeans og klip klapper kan jeg mærke allerede 😉

Hvis du også vil have bananer på mavsen kan du købe den lige HER – men der er meget få tilbage – Just saying!

Indlægget indeholder affiliatelinks


Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på

Bloglovin, Facebook og Instagram.

   

3 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere forårsfristelser