Sarah Jessica Parker møder Ellos + spar 20% på sneakers

Bikini om 1 måned?

2
Argh det tør jeg ikke håbe på lige nu. Shit det står slemt til altså. Ærligt!

De sidste 14 dage er min krop gået amok – har levet liiiiidt for godt mens vi har haft filmmodul (men prøvet en masse skønne cafeér 😉 ) og som jeg har skrevet (en del) om før – så SUGER min krop ALT til sig meget hurtigt og jeg har svært ved at holde vægten! Desværre. Min forbrænding er i bund og det samme gælder motivationen. Det gik ellers lige så godt. Var godt igang med at blive en lækker gås som jeg skrev om HER men vupti + 3 kilo viste vægten – og mine jeans kunne ej heller hives op, så nu mangler jeg igen 6 kilo som var udgangspunktet 1. januar…

Om præcis en måned skal vi på et SKØNT weellness ophold på dejlige Comwell endnu engang og modsat min mand som godt kan lide at jeg har lidt fedt på kroppen – så hilser jeg ikke det øgede spæklag velkommen 😉

Så op på hesten igen.

Jeg mangler bare lige det sidste til at skubbe mig igang. Måsen er tung denne gang…

Øv bøv!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sarah Jessica Parker møder Ellos + spar 20% på sneakers