Yellow spring

Blåbær muffins

IMG_7833

Herhjemme er vi fan af kage. Allesammen. Især weekendkage har vi en fast tradition for. Ikke så sundt et fast indslag i weekenden – men hyggeligt. Jeg har altid elsket at bage og ungerne elsker det ligeledes. Både at lave mad og bage faktisk og det er super skønt med hjælpere i køkkenet – især nu de er så store 🙂

Vi har alle vores kagefavoritter og jeg prøver at indfri alles ønsker – og i søndags slog vi to fluer med et smæk.

Muffins er vi alle fire fans af. En dejlig taknemmelig kage og man har næsten altid ingredienserne til at lave en lille muffin eller 12 😉 Haralds favorit er bananmuffins med chokoladestykker. Han og hans far har altid haft en ting for banankage – Gro not so much! Jeg har faktisk aldrig mødt andre børn der ikke kan lide banankage udover Gro…

MEN i søndags da vi skulle pigehygge mens drengene var i svømmeren havde jeg nogle MEGET modne bananer som jeg ville kvie mig over at smide ud men samtidig var det synd for Gro at der kun skulle være bananmuffins. Derfor besluttede vi at lave halvt blåbærmuffins og halvt banan. MUMS – de blev så gode så jeg tænkte at jeg ville dele opskriften med jer – for det er så såre simpelt.
IMG_7832

Jeg bruger opskriften på banankage fra God mad – let at lave og tilføjer så et par ting.

Opskriften lyder som følger og giver ca. 12 store muffins og 6 mindre (vi har nemlig forme der passer til det antal)

Du skal bruge:

150 gram smeltet/blødt smør

250 gram sukker

3 æg

1 1/2 tsk. bagepulver

300 gram hvedemel

3-4 bananer

1/2 pose frosne blåbær

50 gram mørk chokolade

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader.

Smelt smøret og pisk det skummende sammen med sukker.

Tilsæt æg og pisk igen.

Tilsæt mel og bagepulver og rør rundt.

Del dejen i to skåle og kom de moste bananer samt hakket chokolade i den ene og blåbær i den anden.

Fordel i muffinsforme og bag ca. 25 min

IMG_2419

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Yellow spring