Heldige mig

Christina Rohde favoritter

REKLAMErohde

Som i ved er jeg vild med Christina Rohdes skønne univers. Jeg har glædet mig til denne SS16 kollektion siden jeg så den på messen sidste sommer. Fin glimmer, cool læder look-a-like, sporty kjoler og smukke striber!

Christina formår at lave smukke styles som kan bruges og det er netop så vigtigt når man laver børnetøj. Gro elsker hendes bløde kjoler, hvorfor den grå sweatkjole med print er musthave denne sæson. Der findes også en cool sweatshirt med samme print, som jeg ligeledes er lidt lun på…

Det gode ved Christinas design er, at hvis man er en XS/S så kan man godt skrue sig ned i nogle af de store størrelser – men nogle styles fås altså også som “rigtige” voksenstørrelser. Drømmescenariet for mig denne sæson er, at kile mig i de top fede casual “læder” bukser samt den grønne glimmerbluse! Jeg var VILD med de to styles da jeg stod med dem i hænderne!

De første styles er ved at lande rundt omkring  – fx. HER har de et udpluk og så har Christina selvfølgelig også selv en del i shoppen HER.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Heldige mig