KNAST by Krutter SS16 + konkurrence

Flere forårsfristelser

REKLAMEmerciNY

Solbriller HER / Skjorte HER / Sandaler HER / Strik HER/ Chinos HER/ T-shirt HER / Jeans HER / Top HER / Trenchcoat HER

Efter at solen tittede en smule frem i slutningen af sidste uge er jeg kommet i endnu mere forårshumør. Jeg higer virkelig – ligesom alle andre – efter at smide noget af det tykke vintertøj og hoppe i jeans tilsat en let bluse eller top samt en lettere jakke. Sandalerne må nok vente lidt endnu – men disse på collagen fra Billi bi fristede så meget at de allerede står i mit skab og venter hver morgen 😉

Jeg har fundet (endnu) et par lækre ting jeg sukker efter denne sæson. Fik jeg sagt at jeg elsker når årstiderne skifter 😉 Jeg ville elske at hoppe i den kortærmede strik her mens morgenerne stadig er lidt kølige og gerne tilsat de cool chinos eller lyse Lee jeans. Custommade toppen er gået hen og blevet en klassiker i garderoben og den smukke marinefarve den nu er kommet i, vil være så fin til den lyse farve som altid er et hit om foråret/sommeren.

Jeg har længe ønsket mig en trenchcoat men har desværre aldrig lige fundet den jeg ville have. Dog synes jeg at den fra Selected Femme er ret fin og måske det var en mulighed.

En sidste ting jeg vil slå et slag for i dette indlæg er solbriller. Dem kommer man ikke ud over i den skarpe forårssol og jeg faldt over disse som er virkelig fede. De koster blot 180 kr – så det er lige til at klare.

Hvad med jer – drømmer i også om at hoppe ud af vintertøjet?

Jeg har fundet de viste styles hos butik Merci, som fører virkelig mange lækre mærker. Du finder dem alle under nye varer lige HER

God mandag 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNAST by Krutter SS16 + konkurrence