Ticket to Heaven ny kollektion - spar 20%

Heldige mig

lampe nyJeg er blevet forkælet af min mand! Min dejlige, søde og sparsommelige bedre halvdel har købt min længe ønskede Bestlite lampe til mig. YAY!

Han gør sig ikke specielt meget i blomster (som i kun når ungerne er med og plager om blomster til mor) men han er rigtig god til at forkæle mig hvis han f.eks. har været ude at rejse med arbejdet – eller hvis der er en ting jeg har ønsket mig længe. Sådan ud af den blå luft gaver – og det er fantastisk!

Herhjemme bliver ting der skal nyanskaffes (lidt for) lææææææænge overvejet og det er min mand som er finansministeren! (hvilket nok er godt ellers brugte jeg lidt for mange penge 😉 ) Derfor bliver jeg ekstra glad når han så finder på at komme hjem med en ting til mig i ny og næ. Med fare for at lyde smaskforkælet (hvilket jeg altså på ingen måde er) så selvom jeg elsker alle de andre ting han gør for ungerne og jeg – så elsker jeg altså også gaver 😉 Maria 5 år…

IMG_7808

Siden vi købte den nye sofa, har vi manglet noget lys på væggen forenden. Jeg har længe overvejet om det skulle være en lampe hængende fra loftet eller en væglampe og har kredset rundt om et par forskellige. Den den smukke og klassiske Bestlite BL5 var den der blev ved med at spøge og kom øverst på listen.

Jeg er SÅ tilfreds med den og synes den pryder væggen noget så fint og er perfekt til læsehjørnet! Min mand bestilte den hos Jensen Company som har et virkelig stort udvalg af designerlamper (og pludselig kom der flere lamper på ønskelisten…) Alle lamper sælges med prisgaranti  og de havde super service (især når man har en kone der har ønsket sig en bestemt 😉 )

Lampen kom lynhurtigt og i går blev den så sat op. Wau – jeg ELSKER den. Materiel lykke på højt plan skal der også være plads til engang i mellem.

Nu mangler vi bare lige et billede på væggen bag sofaen og lidt nye puder 🙂

IMG_7809 IMG_7806

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ticket to Heaven ny kollektion - spar 20%