Blåbær muffins

KNAST by Krutter SS16 + konkurrence

REKLAMEIMG_8070

Så er det blevet tid til at vise mine favoritter fra KNAST by Krutters fine SS16 kollektion California Dreaming.

Som altid er det et farverigt og legende univers og mine unger elsker det. Jeg så kollektionen på CIFF i sommers og har glædet mig til at gense nogle af de viste styles.

krutterharaldIsær det grønne Cactus print er jeg helt vild med! Elsker den Cold dye effekt stoffet har, så det fremstår slidt på den fede måde. Harald har været heldig at få sweatshirten allerede af KNAST og den levede fuldt op til forventningerne og han er mega glad for den. Derfor kan jeg også godt mærke hvor det bærer hen ad – og må hellere bestille lidt mere i printet 😉 Er vild med både med bukser, t-shirt, zipsweat og huen. What to choose…

Til Harald er jeg også ret vild med den fine blå farve med palmeprint, som emmer af sommer, som vi efterhånden higer så meget efter 🙂kruttergroTil Gro har jeg udvalgt det stribede Candysæt. Synes det er så fint – og hun vil elske det! Jeg ved også at hun vil synes at sættet med øjnene er cool og hun eeeeeelsker at gå i shorts. Ikke kjoler. Shorts. Derfor har jeg også 3 stk. med på collagen og de turkise med sløjfen har hun også allerede fået af KNAST. De er ret så fine i deres “vaflede” materiale 🙂

Den fine Triangle hue var jeg helt skudt i på messen. Fineste farve med smukt guldprint. Det fås i mange forskellige styles og jeg spår det til at blive ret så populært.

Du finder hele den nye kollektion lige HER

**** KONKURRENCE ****

Jeg har fået lov til at forkæle en af jer heldige læsere med 1 stk. valgfri style fra SS16 kollektionen.

Alt du skal gøre er at finde den ting du godt kunne tænke dig at vinde lige HER og så skrive en kommentar hvor du skriver linket til den ting du har valgt 🙂

Jeg finder en vinder næste søndag d. 20. marts 2015 kl. 22

Pøj pøj!

Konkurrencen er sponsoreret af KNAST by KRUTTER

KONKURRENCEN ER SLUT

Tillykke til:

Jannie Schougaard Nielsen

Som lagde denne kommentar:

Jeg bliver mor til juni og vil elske at kunne give min dreng denne cactus body på! <3 “

Jeg har sendt dig en mail 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

41 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbær muffins