Bikini om 1 måned?

Lounge drømme

REKLAMERocket, beige, grey_Tiny moon, beige

Billede fra Trimm Copenhagen

Som i ved byggede Kim og min søde far en træterrasse forrige år. Jeg har altid drømt om at få en blød træterasse at træde ud på fra køkkenalrummet og jeg fik heldigvis overtalt manden.

Planen var at jeg nu skulle have indrettet et lækkert udendørs område fyldt med blomstrende og duftende krukker, bløde puder, sydlandske træer og duftende krydderurter. Et sted hvor vi alle kunne flade ud og nyde sommeren når den viste sig fra sin gode side 🙂

Men jeg kom aldrig videre skønt jeg havde lang ferie sidste år. Jeg skulle lige finde ud af præcis hvad det var jeg ønskede at lave derude og hvordan. I år har vi besluttet at indhegne terrassen. Her er ret åbent da det er et nybyggerområde og det ville være skønt bare med en smule privatliv. Plus at den løsning jeg er kommet frem til med loungemøbler ville være perfekt med er hegn.

Så jeg håber at få sat manden igang her i løbet af et par måneder – det kan kun gå for langsomt 😉

Min første intention var at fabrikere en pallelounge og har da også pallerne stående. Men jeg kom ikke videre med det og det blev for omstændigt og dyrt med de madrasser jeg skulle have syet dertil. Jeg orker ikke at slæbe møbler ind og ud – og vi har heller ikke pladsen til at opbevare hynder indendøre osv. Så jeg måtte finde på noget nyt.

Rocket, beige, grey_Tiny moon, beige_landshape

Billede fra Trimm Copenhagen

Jeg har kigget lidt rundt og er faldet pladask for de skønne loungemøbler fra Trimm Copenhagen hos yndlings Cahetu. Det er lige min stil. Enkelt, nordisk og af god kvalitet – og så lever loungemøblerne op til de krav jeg havde. De har nogle gode mål med god plads til os alle, de er i enkle nuancer og vigtigst af alt – de kan stå ude i alt slags vejr!

Jeg kan lige se det for mig og kan på ingen måde leve uden dem nu 😉 De er lidt i den dyre ende men til gengæld kan de holde i rigtig mange år. Jeg ser det som en investering til vores udeliv og da vi er havemennesker med stort H herhjemme, vil de blive brugt virkelig meget. Terrassen har sol frem til sidst på eftermiddagen så de kan både nydes mens man slikker solens varme stråler og så i skyggen hvis man har brug for det. Jeg kan godt lide at krybe under et tæppe på terrassen når ungerne er puttet med et par magasiner – og der vil de bare være perfekte!

Møblerne kommer til at passe som skabt op af det nye hegn og tilsat nogle lækre bløde puder, tæpper og skønne krukker har vi rammen om mange hyggelige sommerstunder. I kan nok høre jeg allerede er flyttet ud på terrassen 😉

Jeg er kommet frem til at vi skal have den store Rocket daybed og så den lille Tiny Moon puf til at starte med. Jeg gad godt at der var plads til to af de store daybeds så vi kunne slænge os endnu mere – men jeg skal lige prøve at have det hjem og se hvordan de tager sig ud (og spare lidt mere sammen) Ét er at sidde at drømme og planlægge som jeg gør nu og noget andet er hvad der i realiteten er plads til 🙂

Den kommende tid vil jeg give jer mit bud på hvad jeg gerne så flytte ind på min terrasse denne sæson sammen med de fine loungemøbler fra Trimm Copenhagen 🙂 Jeg skal lige have kogt listen ned 😉

Andre hvis tanker der er gået i udeliv/have/altan mode?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini om 1 måned?