Spar penge på et påskeæg til dig selv?

Mors sauce eller NEM sauce?

SPONSORERETIMG_8858 Jeg har fået en udfordring af Beauvais. Kan familien herhjemme bedst lide min hjemmelavede Thaisauce eller Beauvais nye NEM SAUCE, som giver et færdigt måltid på blot 20 minutter?

Den udfordring ville jeg da hellere end gerne tage op, for i en travl hverdag  som børnefamilie kunne det være skønt at springe over hvor gærdet er lavest engang i mellem 😉 Jeg kan virkelig godt mærke at jeg ikke går hjemme længere og derfor ikke har tiden til at nusse så meget rundt i køkkenet som jeg har gjort tidligere – men jeg ELSKER at lave mad så det er yderst sjældent at vi køber mad udefra eller hopper på den nemme løsning.

IMG_8861

Men men challenge accepted – jeg skal nok vise hvordan man SELV laver en karrysauce (og vinder udfordringen 😉 )! 

Kampen blev taget her til aften, hvor menuen stod på Thaikarry med kylling – man skulle tro det var i anledning af påsken men det var nok et helt tilfældigt sammentraf 😉

Jeg havde fået tilsendt ingredienser til at lave min egen thaikarry fra bunden af – og det tog sin tid. Tid som jeg egentlig hellere ville have haft brugt på at spille ungernes nye spil sammen med dem og farmand – men jeg gav ikke op 😉

Vinder eller ej?

Det burde jeg måske have gjort, fordi resultatet var ikke specielt godt hvis jeg skal være ærlig – og det skal jeg jo. Måske jeg bare havde en dårlig dag (det vælger jeg at tro på) – men saucen blev noget mærkelig i konsistensen og ikke særlig appetitlig, hvorfor jeg heller ikke har afbildet den 😉 Gro var dog diplomatisk og synes at mors smagte bedst – godt min skat! Måske det var fordi at min udgave ikke var ligeså stærk som den fra Beauvais – den var lige i overkanten for små munde synes jeg men ellers smagte det ret godt. Men jeg er også vild med thai!

Jeg forstår godt at NEM SAUCEN kaldes NEMmelavet – for den smager hjemmelavet. Man kan smage de forskellige ingredienser i saucen og det synes jeg er værd at lægge vægt på. Det var ikke bare et stort sammensurium af forskellige smage alt kogt ned til en ensfarvet masse.

NEM SAUCERNE fra Beauvais fås i 3 forskellige varianter. Thaikarry, som vi prøvede, Klassisk Karry samt Bolognese – så der er lidt for enhver smag. Det var i hvertfald dejligt nemt og smagte skønt 🙂


IMG_8860

Indlægget er sponsoreret af Beauvais

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

1 kommentar

  • Betina

    Tak for godt indlæg – skal bestemt prøves. Jeg har selv boet i Thailand og er vild med thairetter.
    Glæder mig også til at se opskriften på din egen sauce

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Spar penge på et påskeæg til dig selv?