Lounge drømme

MUGS

REKLAMEunnamed_1024x1024_91650384-f9f0-46e8-94f8-b3f5a2e0a32bNy fede kopper fra Playtype har ramt Moodings og er de ikke skønne? Du kan selvfølgelig også få dem lidt mere neutrale med bogstaver på hvis du mere er til dem – men disse er da sjove! Jeg har selv det krus med # og det er jeg ret glad for. Jeg kan godt lide at kopperne fra Playtype er helt hvide i modsætning til Liebes som er mere råhvide – det gør at de passer til det meste synes jeg (selvom Liebes selvfølgelig er på hylden alligevel 😉 )

Min favorit er klart DANCE. Jeg elsker at danse – det sker bare ikke så tit desværre. Men så kan jeg da tænke mig til rytmerne i benene mens jeg drikker the 😉

Playtype-Mugs_Beat-Dance_800px_1024x1024_6ce04882-1d5e-483e-a7a2-8a1ddb85a7aa

Brug dem til kaffen, kaktussen eller kuglepennene 😉

Find dem alle HER – sammen med plakaterne fra samme mærke.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lounge drømme