Christina Rohde favoritter

Sarah Jessica Parker møder Ellos + spar 20% på sneakers

REKLAMESkærmbillede 2016-03-07 kl. 16.03.57

“Hun er stilikonet for mange af os … som Carrie i Sex and the City. Tankerne går til Manolo Blahniks og ”Cosmopolitan”-drinks, men når vi træffer hende i New York er det en cool og helt nede på jorden Sarah Jessica Parker vi møder.

Hun matcher selvsikkert en striktrøje og en trendy denimnederdel, selvfølgelig med et par højhælede…” Uddrag fra Ellos

Sarah Jessica Parker er med i Ellos nye forårskampagne; Spring fever in New York og som Ellos selv skriver ovenfor er hun et sikkert stilikon for mange af os, der har siddet klistret til skærmen gennem årene til SATC. Jeg elsker SJP og synes hun har en fantastisk stil – hvorfor det også er topfedt at hun stiller op for et highstreet brand som Ellos!

Jeg synes nederdelen fra kollektionen er super fin og ligeledes er den stribede bluse skøn her til foråret. Du kan se det hele lige HER

Som en lille ekstra servicemeddelse kører Ellos lige nu med 20% på alle sneakers til fuld pris, så hvis du mangler et par til foråret skal du måske slå til nu. Der er både Adidas som jeg har vist på billedet men også en masse andre brands 🙂 Du finder alle sneakers HER – brug koden 335439 så trækkes der 20 % (Gælder t.o.m. 20/3 2016.)adidassneakes

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christina Rohde favoritter