‚úē
Spar 20 % p√• t√łj, sko & interi√łr

Ticket to Heaven ny kollektion – spar 20%

REKLAMEticket1

Vi bliver lige lidt i rabat temaet ūüėČ

Ticket to Heaven har lavet den fineste syrenfarvede kollektion her til for√•ret! Jeg er vild med den – og blev forelsket i farven allerede da jeg s√• den p√• messen sidste sommer. Jeg har ventet og ventet p√• det regnt√łj og nu er det omsider landet i butikkerne ūüôā

Jeg faldt lige over det hos Boozt, da det endnu ikke er online hos Ticket selv, og s√łrme om de ikke har tilbud p√• det! Du sparer 20 % p√• det hele og det er alts√• de helt nye varer!

Jeg er p√¶nt lun p√• termot√łjet ogs√• og de fine vaterede styles er S√Ö sk√łnne. Vi er rigtig glade for Tickets overt√łj herhjemme og deres softshell levede ungerne i sidste s√¶son, hvorfor jeg tror de skal have s√•dan en hver igen. Den er perfekt i SFO!

De har selvf√łlgelig ogs√• lavet sk√łnne farver¬†til drengene, men jeg ville lige fremh√¶ve den syrenfarvede i dette indl√¶g. Smuk marine og st√łvet gr√łn er mine favoritter hos drengene.

Du finder hele kollektionen med 20% besparelse HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, s√• husk at du kan f√łlge med p√•¬†Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den f√łrste

Der er endnu ingen kommentarer til indl√¶gget. Hvis du synes indl√¶gget er interessant, s√• v√¶r den f√łrste til at kommentere p√• indl√¶gget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % p√• t√łj, sko & interi√łr