De blødeste striber

Boblebad, børnefri og bløde deller

imageSå blev det fredag. Dagen hvor mormor tjekker ind og vi andre tjekker ud. Dagen som senere byder på boblevand og boblebad i stor stil – og jeg tæller timerne! Jeg skal bare lige have overstået en lille dag på studiet først – heldigvis i selskab med de sødeste to piger 🙂

Stilletterne er pakket og det samme er bikinien. Sidstnævnte har jeg jo været ret så spændt på om sad en anelse bedre her efter en lille uge på LiviShape kuren – og lad mig med det samme fastslå at jeg stadig har bløde deller på maven og bulede lår – men havde nu heller ikke regnet med et mirakel på en uge – selvom jeg inderst inde håbede 😉

Jeg har dog tabt to kilo hvilket jeg er meget godt tilfreds med. Min krop har tit svært ved at være på slankekur da den går i krigsmode og holder alt fast som om den blev sultet 😉 De to kilo kan både se og mærkes. Nok mest af mig selv – men sådan er det jo tit når man – uden at tro jeg er en sylfide – er i den vægtklasse jeg er.

Min mave er blevet betydeligt mere flad end den var sidste fredag og jeg er på ingen måde så oppustet heller. Så det er bare skønt!

Du kan finde meget mere information om kuren lige HER hvor den også kan bestilles hvis du er nysgerrig 🙂

Jeg glæder mig til at bo i badekåbe og tøfler hele weekenden – alt sammen i selskab med min dejlige mand.

Jeg håber at i må få en skøn solrig fredag derude 🙂

God weekend 

PS: Husk at deltage i konkurrencen om et gavekort til Barnets Verden lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De blødeste striber