H&M Conscious Exclusive 2016

De blødeste striber

marmar2

REKLAME

Da jeg var på CIFF i februar blev jeg præsenteret for de blødeste striber fra MarMar Copenhagen.

Wau altså hvor var de lækre – og det gode var at de allerede kom i produktion her i foråret. Sådan er det jo sjældent med de ting vi går og smugkigger på ude på messen.

Vi er i forvejen allerede pænt glade for basis serien fra MarMar Copenhagen så disse stribede skønheder bliver et hit! Jeg synes de er så fede i designet og så er de bare i den blødeste kvalitet! Både Gro og Harald skal i hvertfald have lidt af dem – jeg er især glad for den sort/hvide model.

Du finder dem bla. hos Babyfryd som har et bredt udvalg af deres kollektion og som altid kan du (helt gratis) vente med at betale indtil der kommer børnepenge. Det ved jeg er et hit hos mange 🙂

Du finder også det skønne undertøj som er i samme lækre kvalitet og som designmæssigt er ret enkelt og fint hvis du spørger mig. Det finder du lige HER ligesom du også kan finde det helt nye termotøj fra MarMar Copenhagen – men det er vist et helt indlæg for sig selv værd 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Conscious Exclusive 2016