IVY PARK - By Beyoncé

Det perfekte overtøj lige nu

IMG_0530 IMG_0527 IMG_0529

REKLAME

Som jeg viste jer HER var jeg fuldstændig vild med den nye kollektion fra Ticket to Heaven. Særligt den fine nye douche rosafarve som jeg var helt solgt i på CIFF sidste år! Vi er så heldige at ungerne får lov til at teste lidt tøj fra Ticket to Heaven – et samarbejde som vi er meget glade for og et som jeg kan stå inde for 100 % da deres overtøj (og skoletasker) altså bare er i orden!

Det er vigtigt for mig at i ved at det ikke er alt jeg takker ja tak til at teste – det hverken kan eller vil jeg. Økonomisk har vi slet ikke råd til at tage takke ja tak til alt, da jeg jo betaler skat af hele molevitten og rent moralsk ønsker jeg ikke at repræsentere brands fra hele børnemoden. Jeg vælger ud hvilke brands jeg ser os selv bedst i og som jeg føler passer til min målgruppe samt vigtigst af alt vores egne behov.

Det var et lille sidespring – men jeg synes det er rart at belyse hvordan det hele foregår engang i mellem for jer læsere 🙂

Anyway –  tilbage til Ticket to Heaven

Både Harald og Gro tester en lækker softshell jakke denne sæson og de jakker kan man altså ikke undvære efter at man har prøvet dem. De perfekte børnehave/skole/sfo jakker som tåler vild leg i alt slags vejr. De er i vandafvisende samt åndbart kvalitet og udstyret med dejligt fór så kroppen holdes varm – og så har de aftagelig hætte hvilket jeg er fan af til børn. Hvis i ikke har prøvet en softshell jakke til jeres børn kan det varmt anbefales. Du finder dem lige HER og de koster blot 399 kr.

33E43D69-054A-44C6-8412-12C7A8AB921F

Gro har ydermere denne sæson deres termotøj samt regntøj med fleece i. Sidstnævnte har vi aldrig haft før – vi har haft deres gummiregnsæt, som vi har været super glade for i mange år – også før bloggen faktisk. Men jeg må sige at dette sæt med aftagelig fleecebluse i, er genialt. Perfekt til årstiden, hvor sommerjakken er for kold og vinterjakken for varm. Hun er både lun og vandtæt og det holder bare 100% når man er en vildbasse i skolen 😉  Når sommeren så kommer og den lune sommerregn falder, kan fleeceblusen lynes ud. Win win! Regnsættet har desuden tapede sømme, er i et lækkert slidstærkt og åndbart materiale og vejer ingenting 🙂

Du kan finde regntøjet med fleece HER og det almindelige og populære gummiregntøj HER

Termosættet er i den smukkeste farve – (den er lidt mere lilla her på biledet end i virkeligheden) og det er som altid af god kvalitet. Vi har før haft termotøj fra Ticket men i år er det yderligere opgraderet med forstærket materiale på knæene og bagpå samt vandtæt materiale ved skuldrene. Jeg er stor fan af termotøj, da det kan bruges hele året stort set. Nu på kølige dage, under regntøj, jakken under flyverdragten på de virkelig kolde dage og som let jakke om sommeren.

Du finder sættet lige HER og det har en god pris på 299 kr.

Gro elsker når der kommer pakker (hun har det ikke for fremmede) . Så glad og taknemmelig <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IVY PARK - By Beyoncé