Praktisk, pæn og billig opbevaring

Eksamen, hoppende baller og efterår

IMG_0959

Jeg har eksamensprojekt hele denne uge, hvorfor jeg sidder hjemme og arbejder iført uldne sokker, bløde bukser og varm strik. The og chokolade ryger ind i en lind strøm, musikken spiller ud af højtaleren og udenfor raser regn, storm og slud. Man skulle ærligt talt tro at det var efterår.

Men midt i den ellers hyggelige idyl, går det op for mig at jeg den sidste måneds tid på ingen måde har rørt mig. Intentionen var ellers god da jeg meldte mig ud af Fitness World henover foråret og sommeren for at løbe ude i naturen som jeg plejer. Jeg fik bare ligesom aldrig snørret løbeskoene og nu sidder jeg her med lidt for meget sul på kroppen endnu engang 😉 Min mand synes det er skønt at der er noget at tage fat i, meeeen jeg har nu ikke i sinde at beholde de + 6 kilo som har sneget sig på.

Derfor besluttede jeg at løbe en tur i morges efter at have afleveret Gro i skole. (Harald er syg). Min POTS har også godt af at jeg bevæger mig – mere om det i min POTS video som snart er på trapperne – og jeg har godt af at bevæge mig lidt når jeg sidder foran Mac’en hele dagen.

For filan det var godt. Men av mine baller – de hoppede simpelthen så meget at man tror det var løgn 😉 Det er på lår og baller jeg altid tager først på og der var sus i de ekstra kilo skal jeg sige 😉 MEN nu er jeg igang og så skal de baller og lår nok hurtigt blive strammet op satser jeg på. Vi skal jo til Barcelona her medio maj og der ville jeg gerne kunne nyde solens stråler uden at pakke mig væk i lange bukser 😉

Nu vil jeg tage en kop the til. Bvrrrr det er koldt!

God dag derude 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk, pæn og billig opbevaring