Kærestetid

Fredagsfri

imageSom så mange andre har vi fri i dag grundet St. Bededag. Den kommer som kaldet den dag.  Jeg har brugt alle mine resourcer på studiet de sidste mange uger som heldigvis også mundede ud i et 12-tal i går og dermed det tredje af slagsen indenfor en måned. Så dejligt når ens hårde arbejde bliver betalt tilbage.

Men i dag er jeg helt færdig. Jeg vågnede op med den ondeste hovedpine og troede først det ene glas rødvin vi drak i aftes var skylden, men her kl 16 er den der stadig så er bange for at det er et migræneanfald der har taget fat i mig nu hvor kroppen endelig kan slappe af.  Typisk når himlen er blå, solen skinner og vi alle fire har fri sammen!

Men prøver at få det bedste ud af det. Harald hygger sig med computer og legekammerater i området, Kim gør køkkenet klar til at få Metrofliser op samt slår græsset for første gang, Gro leger på terrassen og står på rulleskøjter og jeg ligger på sofaen… Var dog lidt ude tidligere men kan simpelthen ikke holde sollys ud når jeg har migræne. Øv bøv!

Planen er nu at slappe mest muligt af med sofahygge og mad udefra og dermed blive klar til familie fødselsdag i morgen.

Wish me luck.

Håber at i nyder fridagen lidt mere end jeg 😉

Rigtig god weekend!

Psssst! Er du til gode tilbud så hold øje med bloggen både i morgen og søndag 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestetid