Blæsevejr, bananasplit og smukke blomster

IVY PARK – By Beyoncé

ivy

 

1. Body HER / 2. Sweat HER / 3. Top HER / 4. Sort body HER / 5. Blazer HER / 6. Shorts HER / 7. Cap HER / 8. T-shirt HER 

REKLAME

Jeg skal for alvor igang med at træne igen og en motivationsfaktor for dette kunne snildt være noget fedt nyt træningstøj!

Jeg synes at Beyoncé og Sir Philip Greens modesamarbejde som er mundet ud i kollektionen, IVY PARK, er yders vellykket.

En kollektion inspireret af Beyoncés barndoms park – IVY PARK. Den park hvor hun fandt sin styrke og motivation. Jeg er ret vild med det minimalistiske udtryk kollektionen har og særligt de sort/hvide/grå styles er jeg faldet for som i også ser på collagen ovenover.

IVY PARK kollektionen er med sin underspillede modekollektion en anderledes form for træningstøj jeg tror der bliver et hit. Stor bevægelsesfrihed i åndbare materialer i coolt design – det tror jeg på.

Du finder hele kollektionen lige HER og det er til priser som er til at tage med at føle på. Jeg skal i hvertfald have et par styles til at løbe sommeren imøde med 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blæsevejr, bananasplit og smukke blomster